Antena Meniu Search
x

Video America Express, 8 martie 2023. Ce ''revelaţie'' a avut Cătălin Scărlătescu despre viața lui amoroasă când a ajuns la ghicitoare

Echipele care au intrat în ediția de America Express de pe 8 martie 2023 la cursa pentru ultima șansă, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY, au fost: Puya și Melinda, Jean Gavril și Dinu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Concurenții au avut parte de noi experienţe inedite. De data aceasta au învățat chiar şi arta ghicitului în palmă. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 22:30

Vezi și

Echipele care au participat la cursa pentru ultima şansă au putut învăţa arta cititului în palmă. Mai mult, în goana de a ajunge primii la Irina şi de a merge mai departe în etapa următoare, concurenţii au avut parte de adevărate ''revelaţii''. Asta i s-a întâmplat mai ales lui Cătălin Scărlătescu. 

Un șofer i-a întrebat pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru dacă sunt căsătoriți, iar răspunsul a fost: ''Nu. Suntem împreună de aproximativ un an''. Surprizele nu s-au terminat la capitolul sentimental. Ajunși la proba cititului în palmă, au observat că amândoi au probleme cu linia dragostei: ''Linia dragostei e așa (n.r. scurtă)'', au spus cei doi râzând.

După ce au învățat harta palmei, cele trei echipe au fost nevoite să citească la rândul lor în palmele mai multor localnici. Această probă a fost una hazlie, deopotrivă intereseantă, pe placul participanţilor la cursa pentru ultima şansă. 

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

Vezi mai multe momente din America Express pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » TV » America Express, 8 martie 2023. Ce ''revelaţie'' a avut Cătălin Scărlătescu despre viața lui amoroasă când a ajuns la ghicitoare