Antena Meniu Search
x

Video America Express – Drumul Aurului: Ce au fost nevoiţi să facă Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla pentru a face rost de steagul mexican

America Express - Drumul Aurului, 16 ianuarie 2023.Cel mai spectaculos reality show din România îi aduce pe concurenţi într-o nouă serie de provocări şi momente limită. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost nevoiţi să îndeplinească provocarea "specială" a unui vânzător pentru a putea obţine un obiect necesar în cursa pentru imunitate. 

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 13:09

America Express – Drumul Aurului
Ce au fost nevoiţi să facă Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla pentru a face rost de steagul mexican - Antena 1

Cursa a început în centrul Mexicului, într-un spectacol vibrant de culoare şi tradiţii. Fără cazare, mâncare, transport, cu un euro în buzunar şi mereu la mila sorţii. Cele nouă cupluri au intrat din nou într-o întrecere care le-a testat limitele în încercarea de a-şi găsi cazare. A doua zi au pornit din nou într-o aventură, fiind nevoiţi pe traseu să îndeplinească diferite task-uri. 

Pentru unul dintre acestea, concurenţii au fost nevoiţi să facă o fotografie cu mai mulţi localnici în funcţie de cerinţele enunţate de Irina Fodor alături de un steag autentic mexican. 

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au încercat să facă rost de un astfel de steag de la magazinul unui localnic, însă pentru acesta au fost nevoiţi să treacă de o nouă provocare. De această dată una inedită, oferită chiar de vânzător. 

"Dacă eşti mexican, cântă imnul din Mexic. Să dovedesc. M-am blocat. Mi-am dat şapca jos, mi-am pus mâna pe inimă. Dar am cântat prima strofă, dar eu ştiu tot imnul", a povestit Joaquin Bonilla. 

Pe acelaşi subiect

"Eu pot să cânt imnul României. Trei culori..a nu, ăsta-i ăla vechi", a reacţionat Ovidiu Buta când vânzătorul i-a cerut şi lui să cânte imnul propriei ţări. 

Din fericire, după momentul emoţionant, localnicul le-a oferit acestora drapelul mult dorit. Nu însă înainte de a le cere să aibă grijă de el. "Să nu ajungă pe mâini greşite", i-a sfăuit acesta. 

Aventura celor nouă perechi de concurenţi, care vor alerga şapte mii de kilometri prin trei ţări pentru a descoperi şi cuceri oraşul de aur - El Dorado, a adus aseară Antenei 1 o cotă de piaţă de peste 30 la sută din publicul comercial urban. În minutul de aur, aproape două milioane de români se uitau la reality show.

În ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, concurenții se luptă pentru câștigarea primei imunități de pe Drumul Aurului, pentru care au de îndeplinit câteva misiuni solicitante. Imunitatea le aduce beneficiile cele mai râvnite: hotel, bani, mașină, mâncare și vacanță! 

”Când Irina a zis de imunitate și tot ce oferă ea, am spus că tragem nonstop!”, a declarat Nelu Cortea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » America Express – Drumul Aurului: Ce au fost nevoiţi să facă Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla pentru a face rost de steagul mexican