Antena Meniu Search
x

Video America Express - Drumul Aurului, 15 ianuarie: Chef Scărlătescu, "salvat" de Doina Teodoru. Cum i-a făcut rost de păr din mustața unui localnic

America Express - Drumul Aurului, 15 ianuarie 2023. Prima ediție din America Express a fost una în care tensiunile și adrenalina și-au spus cuvântul. Concurenții au fost puși să își depășească limitele fizice și psihice chiar de la sosirea în Mexic. Iar chef Cătălin Scărlătescu a simțit-o pe propria piele, încă din primele momente. Nevoit să facă rost de părul din mustața unui localnic, concurentul a fost "salvat" de iubita lui, Doina Teodoru.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 21:56

Vezi și

Aventura de neuitat de pe America Express - Drumul Aurului a început cu misiuni neașteptate pentru cele nouă perechi de vedete. După cum era de așteptat, concurenții au fost nevoiți să facă primul lor autostop pentru a pleca în căutarea ghiozdanelor, "furate" de cele două personaje ca din povești în urmă cu o seară.

Potrivit a1.ro, deși au ajuns la prima destinație, traseul lor pentru a-și recăpăta rucsacurile nu s-a oprit acolo. Echipele au primit o nouă misiune care le-a dat mari bătăi de cap, dar a trezit și sentimentul de spaimă. Concurenții au rămas mască la aflarea informaților despre noua probă. Au primit sarcina de a căuta mai multe obiecte specifice unui "ritual" din Mexic.

"Cum mă, sânge de animal?! De unde? Ce ritual e ăsta?!", au spus Bie Adam și chef Cătălin Scărlătescu, când au aflat care este prima lor misiune. "Nu m-a pregătit viața pentru a alerga prin acest orășel plin de pietre și cu 4 valize", a mai mărturisit Ovidiu Buta.

America Express - Drumul Aurului din 15 ianuarie 2023: Chef Cătălin Scărlătescu, salvat de iubita lui, Doina Teodoru, la o misiune

Pe acelaşi subiect

Chef Cătălin Scărlătescu a fost "salvat" de iubita lui, Doina Teodoru, la una dintre misiunile primei ediții din America Express - Drumul Aurului. Concurentului i s-a părut destul de dificil să facă rost de obiectele pentru "ritual", în mod special de părul din mustața unui bărbat.

Așadar, partenera lui a fost cea care a luat inițiativă și a rugat doi localnici să-i ofere câteva fire din părul lor, "salvându-și" iubitul de la această probă complicată. "Bine că ai fost tu acolo pentru că eu pe aia nu o făceam. Dumnezeule mare, vine și ne bate cineva!", a spus chef Cătălin Scărlătescu.

America Express - Drumul Aurului. Tot ce trebuie să știi

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » America Express - Drumul Aurului, 15 ianuarie: Chef Scărlătescu, "salvat" de Doina Teodoru. Cum i-a făcut rost de păr din mustața unui localnic