Antena Meniu Search
x

Video America Express - Drumul Aurului începe la Antena 1. Nouă perechi pleacă în aventura vieții lor: "O explozie de competiție"

Cel mai aşteptat reality show din România, America Express – Drumul Aurului revine la Antrena 1, începând de duminică seară, de la ora 20:00. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și în lat, sezonul 5 schimbă continentul şi se mută în America Latină, unde 18 concurenţi vor străbate trei ţări şi 7.000 de kilometri. 

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 19:39

Vezi și

Începe America Express – Drumul Aurului. Cele 9 perechi de concurenți pleacă în aventura vieţii lor, mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Frică, furie, uimire şi fericire- sunt emoţiile pe care le-au avut în fiecare zi cei 18 concurenţi. Departe de casă, în căutare de adăpost şi obosiţi după probe, nervii sunt întinşi la maximum.

Începe America Express – Drumul Aurului

Irina Fodor continuă aventura în cel mai așteptat reality show din România, pășind pe Drumul Aurului: "Este de neegalat. Mi se pare o explozie de competiţie, de culoare, de nebunie, efectiv. Este un sezon nebun. Anul ăsta s-a râs foarte foarte mult, dar s-a şi luptat foarte foarte strâns. Adică eu, lupta ca anul ăsta n-am mai văzut".

Un itinerar fabulos pe teritoriile a trei țări exotice: Mexic, Guatemala şi Columbia. O aventură şi o provocare pentru concurenţi.

  • Bie Adam, creator de conţinut: Eu din prima zi am zis că nu mai vreau. Am zis „Doamne fereşte!“, dar după, mama m-a împins de la spate, cam în fiecare etapă, mi-a adus curajul şi mi-a reamintit că pot şi că se poate.
  • Pufeh, creator de conţinut: A fost o experienţă foarte grea. Repet a 15-a oară, a fost foarte grea. Nu mă aşteptam să fie atât de greu.

America Express – Drumul Aurului, începe cu o premieră maraton: duminică seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » America Express - Drumul Aurului începe la Antena 1. Nouă perechi pleacă în aventura vieții lor: "O explozie de competiție"