Antena Meniu Search
x

Video America Express – Drumul Aurului, marea premieră astăzi, de la 20.00: 9 perechi de vedete vor trece prin provocări şi situaţii limită

Cel mai spectaculos reality show din România, America Express – Drumul Aurului, va avea marea premieră astăzi, de la ora 20:00. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul şi se mută în America Latină. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. Seara trecută, vedetele şi-au dat întâlnire pentru a viziona împreună primul episod din aventura lor, în avanpremieră.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 08:17

Vezi și

Emoţiile au fost mari pentru echipele care s-au întânit seara trecută să povestească din experienţele lor prin America Latină. Primul episod le-a dat emoţii celor 18 concurenţi, care au luptat cot la cot în cele mai dificile probe, pentru marele premiul de 30.000 de euro. 

După experiența de la Asia Express – Drumul Împăraților, Irina Fodor continuă aventura în cel mai așteptat reality show din România, pășind pe Drumul Aurului, la America Express.

Reporter: Cum se anunţă sezonul ăsta?

Irina Fodor, prezentatoare America Express​: Este de neegalat. Mi se pare o explozie de competiţie, de culoare, de nebunie, efectiv. Este un sezon nebun. Anul ăsta s-a râs foarte foarte mult, dar s-a şi luptat foarte foarte strâns. Adică eu lupta ca anul ăsta n-am mai văzut. 

Jean Gavril a concurat alături de fratele său Dinu, şi spune că împreună au trecut atât prin clipe frumoase, cât şi prin momente tensionate.

Jean Gavril, artist: A fost cea mai tare chestie pe care am făcut-o vreodată. Cel mai greu a fost faptul că am plecat din ţară în timp ce fata mea era acasă, avea 7 luni. În rest...să mâncăm lighioane, să n-avem de nimica a fost cea mai simplă parte. Asta o facem şi aici în ţară. 

Comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au fost cu siguranţă cei care au reuşit să facă din momentele grele, unele amuzante. 

Reporter: Cum a fost?

Nelu Cortea, comediant: Foarte fain. Greu, foarte greu, mai greu decât ne aşteptam.

Reporter: Ce a fost mai greu? Mâncarea, dormitul?

Cătălin Bordea, comediant: Autostopul şi cazarea, dar în special autostopul. Cu cazarea nu prea am avut pretenţii, dar la autostop era nasol. 

La marea aventură America Express au luat parte şi chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, dar şi Bianca Adam împreună cu mama ei Mihaela. 

Bie Adam - creator de conţinut: Eu din prima zi am zis că nu mai vreau. Am zis „Doamne fereşte!“, dar după, mama m-a împins de la spate, cam în fiecare etapă, mi-a adus curajul şi mi-a reamintit că pot şi că se poate. 

Pufeh - creator de conţinut: A fost o experienţă foarte grea. Repet a 15-a oară, a fost foarte grea. Nu mă aşteptam să fie atât de greu. 

Zi după zi, săptămână după săptămână, fără bani, fără transport, fără cazare, cele 9 perechi de vedete își vor testa limitele și vor trăi cea mai intensă experiență a vieții lor pe parcursul unui traseu ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

Marea competiţie de la capătul lumii, America Express – Drumul Aurului, începe cu o premieră maraton: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » TV » America Express – Drumul Aurului, marea premieră astăzi, de la 20.00: 9 perechi de vedete vor trece prin provocări şi situaţii limită