Antena Meniu Search
x

Foto America Express, lider de audiență. Bruja și Pufeh şi-au luat adio de la cursa pe Drumul aurului

Ediția America Express de miercuri seară a încheiat cea de-a treia etapă de pe Drumul aurului cu o nouă eliminare: Bruja și Pufeh au părăsit competiția, ajungând ultimii la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă. Cele trei echipe care s-au confruntat în această cursă au fost: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cea din urmă pereche de vedete ajungând în această ipostază după ce a fost votată de ceilalți concurenți.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 12:26

A fost o întrecere ca un basm contracronometru, țesut în jurul unei alte tradiții mexicane: La Quinceañera, petrecerea care celebrează o vârstă simbolică în viața unei adolescente. Pentru tinerele din Mexic, balul de la 15 ani este unul dintre cele mai importante evenimente – iar echipele din cursa pentru ultima șansă s-au întrecut în a transforma această ocazie într-una de neuitat pentru trei adolescente din această țară. De la definitivarea tortului la alegerea rochiei, executarea coafurii și a machiajului, cele trei perechi de vedete au bifat fiecare etapă care a desăvârșit memorabila Quinceañera – asumându-și chiar traversarea unui pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14, pentru a putea face bezeaua pentru tort.

Bruja și Pufeh, eliminaţi la America Express

Singura care a spus ”pas” în fața acestei probe a fost Bruja, preferând astfel să urce 14 etaje. La capătul cursei, Irina i-a așteptat pe competitori cu mult temuta cutie, care în ediția de aseară America Express a eliberat un alt vultur roșu, culoarea eliminării. Așadar, echipa care a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, cea formată din Bruja și Pufeh, a părăsit competiția.

Votul tensionat care a decis cea de-a treia echipă pentru cursa de aseară a adunat peste 1,6 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în minutul de aur 20:51. Iar cursa pentru ultima șansă care a urmat, cu cele mai multe misiuni de până acum în acest sezon, a fost cea dintâi alegere a telespectatorilor români de pe tronsonul publicului comercial. Astfel, ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:29 – 23:48, a înregistrat pe acest segment 8 puncte de rating și 24.5% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 7.1 puncte de rating și 21.7% cota de piață.

America Express continuă la Antena 1

America Express continuă! În edițiile care urmează la Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30, echipele de vedete vor parcurge cea din urmă etapă din Mexic. Peisajul se schimbă, concurenții coborând spre plajele Mexicului, iar misiunile devin din ce în ce mai dificile. Tensiunea urcă, iar obstacolele și capcanele condimentează ruta urmată de concurenți. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » TV » America Express, lider de audiență. Bruja și Pufeh şi-au luat adio de la cursa pe Drumul aurului