Antena Meniu Search
x

Video Antena 1 a împlinit 28 de ani. Loredana şi Delia au transmis un mesaj cu ocazia aniversării

Scoatem dintr-un sertar cu amintiri tot ce este mai frumos. Delia şi Loredana au povestit, în exclusivitate, ce făceau ele în urmă cu 28 de ani. Vă divulgăm doar că în vreme ce una încă studia muzica şi se pregătea să iasă în faţa publicului, cealaltă umplea deja săli de spectacol. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 29.11.2021, 15:37

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Delia: La mulţi ani! E tinerică! Nu îmi dau seama acum 28 de ani. Eram mică, mică. Acum am 39. Eram la şcoala, la Lipatti şi studiam pian şi studiam mult şi mă certau părinţii că nu studiez destul de mult si mă chinuiam. Să facă conţinut bun, interesant, autentic, lucruri creative. Nu ştiu când am venit prima oară în antenă. Parca am participat la un concurs de talente şi am venit si cu formatia N&D si la Te Cunosc De Undeva. Cred că înainte  a fost ceva cu Nea Mărin. Am o relaţie veche cu Antena. M-a expus publicului într-un mod obsesiv ceea ce nu este neapărat rău. În schimb mă şi recunoaşte lumea foarte repede şi foarte uşor pe stradă pentru că mă ştiu de când eram micuţă.

Loredana: Acum 28 de ani eram sigur pe scenă. Asta se întâmpla în 1992. În '92 aveam mare concert la Sala Palatului. Era primul concert al unui artist român. Concertul meu Atitudine. Da, şi albumul Atitudine a fost o schimbare pentru mine pentru că după Revolutie a fost primul album pe care l-am scos. O schimbare şi de muzică, viziune de look, de tot. Am început să cânt cu Directia 5 şi cred că a fost pentru mine ocazia să aflu că sunt mai mult decât o cântăreaţă. Pot scrie şi cântece şi versuri şi pot juca şi în filme. Am jucat în A doua cădere a Constantinopolului. A fost o perioadă foarte frumoasă, ca toate perioade din viaţa mea. La mulţi ani! Este vârsta perfectă, vârsta în care poţi să te căsătoreşti, să faci copii. Să-i deschizi cumva antenele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Antena 1 a împlinit 28 de ani. Loredana şi Delia au transmis un mesaj cu ocazia aniversării