Antena Meniu Search
x

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer

Norocul le-a surâs și de data aceasta Lidiei Buble și Esterei. Cele două au dat de un șofer care le-a ajutat să ajungă la următoarea probă și le-a amintit de cel mai important bărbat din viața lor, tatăl acestora.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 22:03

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer
- a1.ro

Cele opt echipe au reușit să treacă peste proba caligrafiei, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu o nouă misiune. Concurenții au de făcut un colier specific locurilor în care se află, iar cele care s-au bucurat de un real succes au fost Lidia Buble și sora ei, care au fost ajutate de un șofer. Bărbatul care le-a luat cu mașina și le-a oferit o mână de ajutor le-a adus aminte de tatăl lor. "Am ajuns la această Moschee, iar domnul care ne-a și ajutat, a venit cu noi. Avea cheile de la Moschee", a spus Estera, vizibil surprinsă.

"Un fel de tati al nostru, tati este pastor și are mereu cheile de la Biserică, el se ocupă tot timpul. Chiar i-am și spus că ne-a dus cu gândul la tati cumva, că tati e mereu cu cheile, deschide Biserica, el face tot.", a mai completat-o Lidia Buble, cu ochii în lacrimi.

Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer

Pentru a merge mai departe în cursă, Lidia și Estera Buble au fost nevoite să facă din nou autostopul. De data aceasta, fetele au așteptat câteva minute bune până o mașină a oprit pentru a le lua. "Nu am mai stat atât de mult timp la autostop, până a venit un domn cu o camionetă. Și încercam să negociem cu el, să ne lase să stăm în spate. Nu a acceptat deloc și ne-a pus să ne înghesuim în față, lângă el.", a spus Lidia Buble despre pățania sa.

Șoferul nu a vrut să le lasă pe concurente să urce în remorca mașinii, fapt pentru care acestea au fost nevoite să se bage lângă el în față.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer