Antena Meniu Search
x

Bella, fetița care a uimit întreaga planetă cu abilitățile sale, urcă pe scena Next Star

La doar șapte ani, Bella Devyatkina vorbește opt limbi străine și va face o demonstrație sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Next Star. 

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 11:13

Bella Devyatkina a impresionat pe toată lumea la Next Star
Bella Devyatkina a impresionat pe toată lumea la Next Star
  • Next Star a ajuns la sezonul 10.

Micuța Bella Devyatkina, acum în vârstă de şapte ani, a devenit cunoscută încă de la vârsta de patru ani, când a participat la un show de talente din Rusia. La momentul respectiv, micuța știa deja să vorbească fluent șase limbi străine, iar între timp a mai învățat încă două. 

Părinţii Bellei au povestit că încă din primii ani de viață Bella a manifestat o ușurință în a asimila nu doar cuvinte, ci și accente, așadar au început să o înveţe limba engleză încă de la doi ani. 

Pe parcurs, au angajat profesori nativi pentru fiecare limbă nouă, iar în prezent micuța poate purta discuții fluente în rusă, germană, franceză, italiană, arabă, chineză, spaniolă și engleză.

Next Star a ajuns la sezonul 10 

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. 

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor. Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în cel de-al zecelea sezon Next Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Bella, fetița care a uimit întreaga planetă cu abilitățile sale, urcă pe scena Next Star