Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine este românul cu o stea Michelin care i-a dat pe spate pe chefi. "Mi-am dat viața pentru bucătărie"

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Apariţie inedită în platoul Chefi la cuţite, în ediția 16 din sezonul 11. Un român cu o stea Michelin i-a impresionat pe chefi cu dezvăluirile sale și cu preparatul de-a dreptul deosebit. "Mi-am dat viața pentru bucătărie", a mărturisit românul. 

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 22:31

Vezi și

Richard Abou Zaki are 26 de ani, vine din Italia și este chef de profesie. Deși locuiește în străinătate de la vârsta de 5 ani, acesta s-a născut la Piatra Neamț. De asemenea, pasiunea lui pentru bucătăriei a început din copilărie. El obișnuia să stea acasă și să gătească în timp ce mama lui era la muncă. Acesta a dezvăluit că cel mai mare vis al lui de când era mic a fost să devină bucătar.

Nici bine nu a pășit în platoul emisiunii că Richard Abou Zaki a impresionat pe toată lumea cu abilitățile lui de chef, dar și cu dezvăluirile spectaculoase. Acesta a povestit că a obținut o stea Michelin.

"Eu m-am născut la Piatra Neamț, am 26 de ani și vin din Italia. Am început să gătesc de când aveam 8 ani, mama mea muncea la fabrică și eu am rămas acasă. Am crescut cu pasiunea asta de când eram mic. Visul meu era să fiu bucătar.

Mama mea e română, iar tatăl meu e de origine libanez. Ei s-au cunoscut în Cipru, când mama mea era o balerină profesionistă, apoi m-am născut eu. Ei s-au despărțit când aveam 6 luni, iar tatăl meu a plecat în America. Eu am rămas cu mama mea. Cu tata am ținut legătura, vorbeam de 2-3 ori pe an. (...) Eu mi-am dedicat toată viața bucătăriei. Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar", a mărturisit el în emisiunea de pe Antena 1.

Pe acelaşi subiect

Cum au reacționat jurații când au văzut preparatul lui Richard Abou Zaki

Pentru a-i impresiona pe chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu, Richard Abou Zaki s-a gândit la un preparat deosebit: varză în roșu cu sos de anghila afumată și Coccobello la mare. Jurații show-ului culinar au avut o surpriză când au ridicat cloșul și au văzut preparatul. De asemenea, gustul neașteptat al mâncării i-a cucerit încă din prima clipă.

"Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obținut-o în 9 luni. Am plecat în Italia când aveam 5 ani cu mama, iar de atunci a început tot parcursul meu", le-a spus tânărul despre performanța lui.

"Ești primul român pe care eu îl știu! Bravo! Mamă, ce tare!", a mai declarat chef Bontea. "Felicitări!", i-a zis chef Dumitrescu.

"Eu am 4 restaurante. Mi-am dat viața pentru bucătărie și niciodată nu m-am gândit să renunț la ea", a mai adăugat Richard Abou Zaki.

Vezi mai multe momente din Chefi la cuţite pe A1.RO şi AntenaPlay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine este românul cu o stea Michelin care i-a dat pe spate pe chefi. "Mi-am dat viața pentru bucătărie"