Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 13 iunie 2023. Vestea proastă care l-a îngrozit pe chef Florin Dumitrescu: "Deci astăzi gătim în doi?"

Chefi la cuţite, 13 iunie 2023. Ediţia cu numărul 35 a sezonului 11 Chefi la cuţite a început cu emoţii în platou. Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea, concurente în echipa lui chef Florin Dumitrescu, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la perfuzii.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 22:28

Vezi și

Ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite a început cu o veste dificilă pentru chef Florin Dumitrescu. Două concurentele de la el din echipă au ajuns pe perfuzii. 

Oboseala și-a pus amprenta asupra Mihaelei Zahariea, în timp ce răceala a afectat-o foarte tare pe Luna Morgaciova. "Deci astăzi gătim în doi?", a întrebat juratul. "Luna a fost partenerul meu în emisiunea asta. Adică din toate punctele de vedere și nu putea să lipsească de la perfuzii", a mărturisit Mihaela Zahariea, potrivit a1.ro.

"Sunt aici, sunt încă în picioare. Să continuăm!", a fost replica Lunei Morgaciova, după ce şi-a revenit. Deși starea lor de sănătate nu este tocmai bună, competiția nu se oprește aici. Gina Pistol a pășit în platoul show-ului culinar cu o vestea neașteptată despre probă.

Nina Hariton a făcut dezvăluiri emoționante

Pe acelaşi subiect

Înainte de battle, Nina Hariton a făcut dezvăluiri emoționante despre drama prin care trece. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a vorbit, fără perdea, despre viața personală.

"De fiecare dată, chiar și când intru la duel, mă gândesc la familia mea și vreau să-i fac mândri de mine. Vreau să fie o mândrie că au crescut copii muncitori și cuminți. (...) Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer la stomac și pentru că era foarte greu cu medicina în Republica Moldova am decis să-l iau în Franța. Să-l tratăm acolo. Eu am prins curajul să vin în emisiune, iar pe el să-l las în grija soțului meu. M-a ajutat și sora mea, acum s-a dus și mama mea acasă", a mărturisit cu lacrimi în ochi Nina Hariton.

Vezi edițiile integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 13 iunie 2023. Vestea proastă care l-a îngrozit pe chef Florin Dumitrescu: "Deci astăzi gătim în doi?"