Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 14 iunie 2023. Gina Pistol, anunţ neașteptat, chiar înainte de ultimul battle. S-a lăsat cu lacrimi: ''E măcel''

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a intrat în platou pregătită să le dea concurenţilor o veste total neașteptată, chiar înainte de ultima confruntare a echipelor, în ediţia de miercuri, cu numărul 36, a emisiunii Chefi la cuţite de la  Antena 1

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 22:09

Vezi și

Concurenţii Chefi la cuţite nu erau pregătiţi pentru vestea neaşteptată pregătită chiar înainte de ultimul battle. Gina Pistol i-a luat prin surprindere: ''Am zis că astăzi o să fiu o zână bună, să vă port noroc. Este ultima confruntare din acest sezon. Zici că am pocnit din degete și s-a terminat. Dragii mei, mai avem puțin până la finală, dar încă mai aveți mulți concurenți față de cât ar trebui să intre în semifinală, adică 9''.

''E măcel'', a fost reacția lui Florin Dumitrescu, când şi-a dat seama că în platou sunt 12 concurenți, dar doar 9 locuri pentru semifinală. ''Cine va câștiga această confruntare va avea toată echipa în semifinală. Așa că trebuie să vedem cine va primi ultima lovitură la cuțite. Este ultima șansă să vă folosiți ultimele amulete, dacă mai sunt. Este ultima șansă să reprezentați o culoare, căci de mâine o să fiți îmbrăcați la fel, fiecare va găti pentru el. Nimeni nu va mai găti pentru echipă. Important este că ați ajuns aici și indiferent ce se întâmplă astăzi, toată lumea poate pleca cu fruntea foarte sus'', a afirmat Gina Pistol.

''E greu, e foarte greu, sunt multe. Aș vrea să mă opresc, să dau shut down și să mă bucur de moment'', a zis Mihaela Zahariea cu lacrimi în ochi. Și Monica Pușcoiu a fost cuprinsă de lacrimi atunci când a dezvăluit că gătea la Chefi la cuțite, apoi mergea acasă, dormea câteva ore și muncea la laboratorul ei.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Pe acelaşi subiect

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 14 iunie 2023. Gina Pistol, anunţ neașteptat, chiar înainte de ultimul battle. S-a lăsat cu lacrimi: ''E măcel''