Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Show cu flăcări şi cuţite în platou. Cine este concurentul care i-a impresionat pe chefi: "N-am cuvinte decât de laudă!"

Show total în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2023. Bogdan Jurubiță a pășit în platou pentru a-i surprinde pe chefi cu un adevărat spectacol, așa cum n-au mai văzut până acum.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 22:10

Vezi și

Bogdan Jurubiță are 36 de ani, vine din București și este de profesie showman restaurant. Acesta şi-a făcut apariţia pentru a-i impresiona pe chefi cu un spectacol unic la show-ul culinar care poate fi urmărit pe Antena 1

"La 18 ani, după terminarea liceului, am zis că trebuie să îmi câștig singur banii pentru hainele pe care mi le doream. Eram pasionat de haine de mic. Am primit următoarea ofertă, consilier de imagine într-un mall din București. Acest brand al nostru și-a deschis între timp și un restaurant. (...) Zi de zi avem burger de aur, antricot de aur", a mărturisit tânărul despre începutul carierei sale.

"Sunt convins că nu a mai făcut asta nimeni până acum în România", a mai adăugat el.

Bogdan Jurubiță i-a captivat pe chefi

Pe acelaşi subiect

Chefii l-au privit captivați pe Bogdan în timp ce făcea magie cu flăcări și cuțite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urmărit cu atenție fiecare mișcare periculoasă a tânărului.

"Ăsta e un show culinar! Talentat rău", a mărturisit unul dintre jurați.

"N-am cuvinte decât de laudă! Să faci treaba asta în fața clienților necesită o anumită atenție la detalii. Mă bucur că există și latura asta a bucătăriei astăzi!", a mai adăugat chef Dumitrescu.

Vezi edițiile integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Show cu flăcări şi cuţite în platou. Cine este concurentul care i-a impresionat pe chefi: "N-am cuvinte decât de laudă!"