Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Cine este concurentul căruia chef Dumitrescu i-a cerut un autograf: "Nu fac asta prea des". Tânărul a fost copleşit de emoţii

Moment inedit în platoul Chefi la cuţite, în ediția 11 din sezonul 11. Chef Florin Dumitrescu a rămas impresionat în momentul în care a aflat că solistul trupei HVNDS, Iustin Cîmpeanu, este în faţa lui. Juratul i-a cerut chiar şi un autograf, iar chef Bontea şi chef Scărlătescu nu s-au lăsat nici ei mai prejos. 

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 22:11

Vezi și

Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut pe numele de Iustin, are 32 de ani, vine din București și este muzician. Artistul s-a decis să vină în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite cu o rețetă deosebită pentru a-i impresiona pe chefi. În timp ce gătea, solistul trupei HVNDS a făcut confesiuni neașteptate despre viața lui.

"E o asemănare între muzică și gătit. Dacă e bună, vin oameni. Dacă nu e bună, nu te sună nimeni. (...) Tatuajele mi le-am făcut începând de la 16 - 17 ani și sunt în mare parte legate de zona muzicală în care aplic", a mărturisit Iustin Cîmpeanu în show-ul culinar care poate fi urmărit pe Antena 1.

Artistul a pășit în platou cu emoții

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză atunci când ușile s-au deschis și a intrat Iustin Cîmpeanu. Artistul a pășit în platou cu emoții, dar foarte sigur pe preparatul său.

Pe acelaşi subiect

Lucrurile au luat o întorsături neașteptată când a dezvăluit că este solistul trupei HVNDS. Chef Florin Dumitrescu a făcut ochii mari și a reacționat imediat: "Brigada mea?! Nu cred!". Juratul nu s-a mai putut abține și i-a cerut un autograf concurentului: "Nu fac asta prea des. Știu că tu o să ajungi mare rău de tot!".

"Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul", a mai adăugat chef Sorin Bontea. "Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!", a spus și chef Cătălin Scărlătescu. Solistului trupei HVNDS nu i-a venit să creadă când a văzut reacțiile juraților Chefi la cuțite. Acesta a fost copleșit de emoții, după ce chefii i-au cerut autografe.

Vezi edițiile integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Cine este concurentul căruia chef Dumitrescu i-a cerut un autograf: "Nu fac asta prea des". Tânărul a fost copleşit de emoţii