Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a spart bomba și s-a aflat ce amulete se aflau înăuntru. Gina Pistol i-a surprins pe toți atunci când a anunțat tema de gătit și cine face degustarea.

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 22:15

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții
- Antena 1

Supărați că l-au pierdut pe cuțitul de aur, Sorin Ilieș, concurenții din echipa de aur alb au pășit în bucătărie cu o ușoară atitudine descumpănită. Dorința de-a nu intra iar la duel i-a făcut să se ambiționeze. Încă de la început, Cătălin Scărlătescu a ales să deschidă bomba și astfel s-a aflat ce amulete se află în interior. Apoi, la momentul ghicitorilor, chefii au început să se certe iar, însă Gina Pistol a reușit să calmeze spiritele, apoi a anunțat care este tema de gătit și cine face degustarea.

În ediția trecută, Sorin Bontea și-a pierdut cuțitul de aur, adică pe Sorin Ilieș, după un duel în care concurenții au fost puși să gătească rețete cât mai gustoase folosind ciupercile drept ingredient vedetă. Tocmai cuțitul de aur a primit 4 puncte, cel mai mic punctaj dintre toți, spre marea dezamăgire a lui Sorin Bontea, căruia i-a părut extrem de rău de o asemenea pierdere pentru echipa sa.

Azi, în ediția 25, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Totuși, înainte de-a se întrece la ghicitori, Scărlătescu a anunțat că el vrea să își deschidă bomba. A spart-o și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit cinci amulete în interior. Inițial, acesta a dezvăluit doar câteva dintre bonusurile cu care s-a ales și i-a „fiert” din plin pe rivalii săi. Apoi, rând pe rând, el a citit amuletele și toți au fost uimiți. Dintre toate, ultima, cea care permite aducerea în echipe a unor concurenți din bootcamp, a adus cea mai mare surpriză.

„Asta e șmecheră tare, vezi să nu…Să îmi bagi în casă pe cineva!”, a zis Bontea. Apoi, Gina Pistol a spus ghicitoarea și chefii au început iar să se certe, însă Gina Pistol a împărțit iar dreptatea și a făcut pace în platoul emisiunii, în ediția 25 Chefi la cuțite sezonul 10. Florin Dumitrescu, fiindcă a ghicit răspunsul la ghicitoare, a decis cu ce ingredient gătește fiecare echipă. Pentru el a ales Saint Jacques, lui Sorin Bontea i-a dat creveți și lui Cătălin Scărlătescu i-a dat homar. De data aceasta, degustarea va fi făcută de foștii concurenți de la emisiunea Chefi fără limite, care s-a desfășurat în Grecia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții