Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 3 aprilie 2023. Sperietură de zile mari în platou! Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol: "M-am speriat de mi s-a rupt degetul"

Chefi la cuţite, 3 aprilie 2023. Gina Pistol a avut parte de o farsă de zile mari în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Prezentatoarea TV s-a speriat când i-a auzit pe chefi țipând, fără să ştie că aceştia sunt puşi pe glume. "Ce ați pățit? M-am speriat de mi s-a rupt degetul", a exclamat Gina în timpul show-ului culinar, care poate fi urmărit pe Antena 1

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 22:26

Vezi și

Gina Pistol a avut parte de o sperietură de proporții în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Înainte de a juriza preparatul lui Marius Elisei, chefii i-au făcut prezentatoarei TV o farsă de neuitat.

Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au mimat o serie de accidentări în platoul show-ului culinar, folosindu-se de un deget fals, dar și de o mână. Țipetele celor doi jurați au făcut-o pe Gina Pistol să își facă apariția imediat.

Sperietură de zile mari pentru Gina Pistol

"Am rămas fără deget!", a strigat chef Dumitrescu. "Medic, medic!", a spus chef Scărlătescu, intrând în jocul colegului său.

Pe acelaşi subiect

Gina Pistol a intrat îngrijorată în platoul chefilor pentru a le oferi ajutor, însă a avut parte de o surpriză. "Ce ați pățit? M-am speriat de mi s-a rupt degetul", a întrebat prezentatoarea TV, înainte ca chef Scărlătescu să arunce cu mâna falsă către ea.

"Bine că nu mai ești gravidă!", a spus chef Sorin Bontea.

În platou și-a făcut apariția Marius Elisei

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marius Elisei, un tânăr devenit cunoscut pe TikTok. Acesta a povestit cum a început pasiunea sa pentru mediul online, cu ce se ocupă, de ce s-a mutat la București, dar și care este secretul pentru a deveni celebru și apreciat. Mai mult decât atât, acesta a surprins din plin atunci când a mărturisit că a întâlnit-o pe Kim Kardashian.

Urmăreşte mai multe momente din sezonul 11 Chefi la cuţite pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 3 aprilie 2023. Sperietură de zile mari în platou! Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol: "M-am speriat de mi s-a rupt degetul"