Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 31 mai 2023. Chef Bontea a declanşat haosul în bucătărie: "Luați-o pe asta!" Ce amuletă de "coşmar" a folosit

Chefi la cuţite, 31 mai 2023. Chef Sorin Bontea a declanşat haosul în bucătărie când a apăsat butonul roşu, în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Pentru că are un număr mare de amulete, nu a ezitat să mai folosească încă una, care a devenit un adevărat coşmar pentru concurenţii din celelalte echipe. 

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 22:31

Vezi și

Juratul a luat decizia de a folosi amuleta la scurt timp după plecarea lui Contantin Onțu în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Nici bine nu a început proba, că chef Sorin Bontea a apăsat butonul roșu.

Toți au rămas cu gura căscată după ce au aflat avantajul echipei roșii. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o "lovitură" de zile mari în ediţia cu numărul 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite din partea colegului lor, fără pic de reținere.

Ce amuletă a folosit chef Sorin Bontea

Pentru că are în dotare un număr mare de amulete, chef Bontea nu a ezitat să mai folosească un bonus. Concurenții echipelor adverse au fost astfel nevoiţi să gătească în ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute. "Fandoselile voastre, uitați de ele! Luați-o pe asta! Aha, m-ați legat ieri la spate, a?", a spus juratul.

Pe acelaşi subiect

Odată declanşat haosul, s-a extins şi la bancul de lucru al echipei roşii în timpul probei. Juratul a rămas uimit de gestul Lunei Morgaciova în timp ce vorbea cu ea. Concurenta a decis să-l lase pe chef Bontea să vorbească singur, după ce i-a spus să își folosească unghiile pentru a tăia ceapa.

Gestul făcut de Luna l-a "blocat" pe jurat

"A lăsat cuțitul jos și a plecat. Am rămas blocat! N-am înțeles nimic", a zis el. "Ce înseamnă asta, Luna? Vorbeam cu tine", a întrebat-o pe concurentă.

"Vă dau cuvântul meu că am crezut că vrea să facă mișto de mine, de asta am și plecat. Îmi venea să plâng, eram praf, și nu aveam dispoziția să stau la caterincă. Îmi pare super rău!", a explicat Luna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 31 mai 2023. Chef Bontea a declanşat haosul în bucătărie: "Luați-o pe asta!" Ce amuletă de "coşmar" a folosit