Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite 5 iunie 2023. De ce i-a cerut Cătălin Scărlătescu scuze lui Florin Dumitrescu. "Eram atât de stresat!"

Chefi la cuţite 5 iunie 2023. Ediția cu numărul 31 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată lunii seară la Antena 1, a adus noi clipe tensionate. Un moment neaşteptat a fost surprins chiar în timpul probei de gătit. Iată de ce i-a cerut Cătălin Scărlătescu scuze lui Florin Dumitrescu, dar şi ce a urmat după momentul total neaşteptat.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 21:42

Vezi și

Chefi la cuţite 5 iunie 2023. În ediţia cu numărul 31 a emisiunii Chefi la cuţite, ajunsă la sezonul 11, chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu au prezentat, printr-un mesaj video, trei rețete diferite. Şi cum s-a descurcat cel mai bine la ghicitori, cât și la jocul de cuvinte, chef Florin Dumitrescu a fost cel care a decis ce preparat va găti fiecare echipă. Dar camerele de filmare au surprins un moment neaşteptat în platou: chef Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui chef Florin Dumitrescu.

Chefi la cuţite 5 iunie 2023. De ce i-a cerut Cătălin Scărlătescu scuze lui Florin Dumitrescu

Potrivit a1.ro, după ce Florin Dumitrescu a stabilit ce rețetă va găti fiecare echipă în parte, cronometrul a pornit și fiecare concuent s-a apucat rapid de treabă, pentru ca totul să iasă perfect. Farfuria care obține cele mai multe voturi la degustare scapă de proba duelului ce se termină cu o eliminare, așa că miza este una suficient de mare.

Emoțiile au fost mari, așa că din bucătăria cuprinsă de haos nu au lipsit nici emoțiile sau incidentele dureroase. Adriana din echipa roșie a pus mâna pe o tigaie încinsă și s-a ales cu o arsură destul de neplăcută, așa că a avut imediat nevoie de intervenția medicilor. În tot acest timp, chefii se plimbau atenți printre bancurile de lucru și supravegheau fiecare mișcare, ca totul să iasă perfect.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, Florin Dumitrescu a luat un pachet de mălai și s-a apucat să traseze cu el o linie pe podea, ca și când ar fi delimitat un hotar între el și Scărlătescu. Acesta lucru s-a întâmplat după ce, într-o ediția anterioară, cei doi au avut parte de o discuție aprinsă din cauza faptului că Scărlătescu a fost deranjat că Dumitrescu vine să se uite la echipa neagră cum lucrează.

Ca să evite discuțiile, acesta și-a trasat linie de graniță, ca să se poată uita liniștit, oricând și oricât își dorește. Așa cum era de așteptat, Scărlătescu a observat imediat acest lucru și a încercat să vadă ce se întâmplă. „Te rog frumos să mă scuzi că ieri te-am împins. Eram atât de stresat”, au fost scuzele prezentate de Cătălin rivalului său din echipa gri. „Ai pus mălaiul ăsta aici… Vreau și eu o mătură, vă rog frumos. Era să-mi iau o trântă, am alunecat pe mălaiul lui Și m-am dus să strâng tot mălaiul ăla de acolo, ca să nu își rupă vreunul picioarele”, a zis Scărlătescu, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Chefi la cuţite 5 iunie 2023. De ce i-a cerut Cătălin Scărlătescu scuze lui Florin Dumitrescu. "Eram atât de stresat!"