Antena Meniu Search
x

Video Noi provocări în lupta chefilor. Concurenții se vor confrunta cu o probă cu totul neașteptată în al zecelea battle din "Chefi la cuţite"

O nouă săptămână din apriga competiţie a celor trei chefi. În timp ce echipa lui Florin Dumitrescu şi cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o nouă victorie, Cătălin Scărlătescu intră în joc cu un truc, pentru a atrage vibraţiile bune de partea taberei sale. Care va fi proba celui de-al zecelea battle, dar şi ce deznodământ surpriză va avea această seară la Chefi la cuţite, aflaţi diseară, de la 20:30.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 15:59

Vezi și

Începe o nouă săptămână cu bătălii aprige la Chefi la cuțite, iar prima seară are un deznodământ cu totul surprinzător. Cei trei jurați și echipele lor intră într-un nouă confruntare cu forțe proaspete. Pe de-o parte, echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o nouă victorie, după ce au simțit gustul dulce-amar al egalității din ediția trecută.

De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu intră în luptă apelând la un truc pentru a atrage vibrațiile bune de partea taberei sale – a hotărât să poarte culoarea norocoasă, după ce a mai pierdut un om la proba eliminatorie din ediția precedentă. Oare va da rezultate strategia lui Chef Scărlătescu? Concurenții se vor confrunta cu o probă cu totul neașteptată, care le va solicita la maximum atenția și memoria. Testul va fi cu atât mai complicat cu cât detaliile care fac diferența vor fi stabilite de trei specialiști, cunoscuți publicului care urmărește emisiunea Chefi la cuțite.

Totul pe fondul unei presiuni uriașe, create încă de săptămâna trecută de Gina Pistol, care a anunțat că etapa în care vor ieși din concurs câte doi concurenți este foarte aproape. Care va fi proba celui de-al zecelea battle, dar și ce deznodământ surpriză va avea această seară la Chefi la cuțite telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Noi provocări în lupta chefilor. Concurenții se vor confrunta cu o probă cu totul neașteptată în al zecelea battle din "Chefi la cuţite"