Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite: Battle-ul a fost câștigat de Cătălin Scărlătescu. Tema probei a fost mărul discordiei între cei trei Chefi!

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 miercuri seară, în intervalul 20:26 – 23:55 s-a impus ca lider de piață pe segmentele de public comercial și urban, în minutul de aur 22:05 aproape 1,6 milioane de telespectatori urmărind verdictul confruntării echipelor conduse de Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 12:26

Astfel, potrivit datelor furnizate de Kantar Media, show-ul Chefi la cuțite a condus topul audiențelor pe tronsonul publicului comercial, cu o medie de 7.1 puncte de rating și 25.1 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 6.1 puncte de rating și 21.5% cota de piață. Și la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 19.1% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5.6 puncte de rating și 15.8% cota de piață.

Confruntarea echipelor conduse de cei trei Chefi a adus în ediția de aseară a show-ului gastronomic multă tensiune și stres – resimțite din plin de concurenți, dar și de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cărora tema battle-ului le-a dat bătăi de cap.

Echipele au avut de preparat farfurii care să conțină 10 elemente gătite, o provocare deloc ușoară, care s-a dovedit a fi mărul discordiei între cei trei jurați. Astfel, la momentul numărării preparatelor, Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut opinii divergente, în urma conflictului ultimii doi părăsind platoul de filmare.

”Au plecat amândoi! Treaba voastră… La revedere!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

”Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu se comportă la fel. Colegul Scărlătescu la fel a zis, că ce știm noi despre mâncare”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

”Ai făcut-o și tu, a făcut-o și el! Să vedeți data viitoare, când o s-o fac și eu… Nu e OK!”, a mai punctat el.

Dar chiar dacă numărul elementelor din farfurii a rămas un subiect spinos între cei trei Chefi, toți au revenit pentru a aștepta cu emoție rezultatul voturilor alături de echipele lor. Proba a fost câștigată de concurenții lui Chef Scărlătescu, echipele conduse Sorin Bontea și Florin Dumitrescu intrând la duel. Tema dată de Gina Pistol a fost crearea unor preparate în care nucile și semințele să fie integrate cât mai creativ. Cu o farfurie de 6 puncte, cel care a părăsit concursul în ediția de aseară a fost Ahmad Daas, concurentul lui Florin Dumitrescu.

”Îmi pare rău pentru Ahmad. Dar mă bucur, în același timp, pentru parcursul lui frumos în concurs. Și-a depășit cu mult așteptările. Și pe ale mele, în mod cert”, a declarat Chef Dumitrescu.

Luptele celor trei echipe în ringul culinar continuă și săptămâna viitoare, în edițiile Chefi la cuțite difuzate de Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30, când provocările tot mai dificile date de Gina Pistol, dar și exploatarea amuletelor deținute de Chefi vor face competiția tot mai condimentată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite: Battle-ul a fost câștigat de Cătălin Scărlătescu. Tema probei a fost mărul discordiei între cei trei Chefi!