Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chefi la cuţite. Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, a jurizat preparatele concurenţilor în ultima sa apariţie televizată

Gina Pistol i-a luat din nou prin surprindere pe chefi, în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au făcut ochii mari când au aflat cine va juriza preparatele echipelor de la battle-ul șapte. Juriul a fost format din marii maeștri bucătari ai României, inclusiv Gheorghe Vătafu, considerat un maestru în arta culinară și unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne, care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în august.

de Redactia Observator

la 01.11.2022 , 22:39

Chefi la cuţite. Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, la 82 de ani, a jurizat preparatele în ultima sa apariţie televizată
Chefi la cuţite. Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, la 82 de ani, a jurizat preparatele în ultima sa apariţie televizată - Antena1

Ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite a început cu o vestea neașteptată pentru telespectatori, dar și pentru cei aflați în platoul show-ului culinar. 

„Astăzi ne întoarcem în timp cu gândul și cu rețetele de la acele vremuri când singuri chefi erau maeștri în arta culinară. Primii chefi bucătari ai țării făceau meniurile unor hoteluri de top ale momentului”, a spus Gina Pistol.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au făcut ochii mari când au auzit cine va călca pragul platoului de filmare în această seară. Mai mult decât atât, acestora nu le-a venit să creadă vestea neașteptată.

Articolul continuă după reclamă

Juriu format din marii maeștri bucătari ai României

Pe acelaşi subiect

Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că vor găti pentru cei mai legendari chefi de la noi din țară, lucru care a pus și mai multă presiune pe umerii lor.

„Vor veni cei de la care noi am învățat meserie! Doamne, Dumnezeule! De când îmi doresc ziua asta!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu vizibil entuziasmat și surprins.

Marii maeștri bucătari ai României de dinainte de Revoluție au jurizat echipele de la Chefi la cuțite în această seară. Printre ei, s-a numărat și Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, la 82 de ani, aceasta fiind ultima sa apariție televizată.

„E o onoare, ne bucurăm că vom găti pentru ei. Sper să le fim pe plac, sper să fim inspirați”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » TV » Chefi la cuţite. Chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins din viață în acest an, a jurizat preparatele concurenţilor în ultima sa apariţie televizată