Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. "Ia foc platoul dacă o să câștig astăzi!" Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele

Echipele de la Chefi la cuţite au primit o veste neașteptată din partea Ginei Pistol, în ediția 26 a sezonului 10 din emisiunea de la Antena1. Concurenții au rămas uimiți atunci când prezentatoarea TV a anunţat care este tema de gătit din acest episod: junk food.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 22:04

Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele
Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele - Antena1

Concurenții și cei trei chefi au început battle-ul din ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, cu noi concurenți și o ghicitoare din partea Ginei Pistol. Prezentatoarea TV i-a pus din nou în dificultate pe jurați cu jocul său de cuvinte.

Cel care a fost mai rapid și a răspuns corect ghicitorii a fost chef Florin Dumitrescu. Înainte de a afla ce a câștigat în urma victoriei sale, Gina Pistol a ținut neapărat să le dea o veste neașteptată concurenților în legătură cu tema probei din această seară.

Concurenţii au avut de gătit junk food

Proba pe care au primit-o a fost să gătească junk food, un tip de mâncare foarte căutat în ultimii ani.

Pe acelaşi subiect

Unii concurenți au părut încântați de temă, în timp ce alții au fost speriați de provocarea Ginei Pistol. Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari când a auzit ce are de pregătit.

„Eu habar n-am, n-am auzit. Șah mat direct, n-am auzit! Să sperăm că mă și descurc”, a spus Adrian Stroe, din echipa lui Scărlătescu.

„Ia foc platoul dacă o să câștig astăzi. Să se țină bine!”, a spus Gigi, concurentul din echipa aurului alb, a lui chef Bontea.

Pentru că a răspuns primul la ghicitoare Ginei Pistol, chef Florin Dumitrescu a fost pus să împărtă meniurile de junk food echipelor. Juratul a decis ca echipa lui să gătească supă cremă de legume, șnițel și gogoși.

De altfel, chef Dumitrescu a ales pentru echipa lui chef Bontea meniul ce conține aripioare, salată coleslaw și brownie, iar echipa lui chef Scărlătescu au primit provocarea de a face supă cremă de ciuperci, shaorma și clătite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Chefi la cuțite. "Ia foc platoul dacă o să câștig astăzi!" Gina Pistol a venit cu cea mai neașteptată temă de gătit. Ce provocare au primit echipele