Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chefi la cuțite. De ce a părăsit chef Dumitrescu platoul de filmare: "Și Bontea, și Scărlătescu sunt aceeași apă și un pământ, fix la fel!”

Ediţia 28 a sezonului 10 Chefi la cuţite a adus tensiuni şi ceartă între chefi. Chef Florin Dumitrescu s-a enervat atât de tare pe chef Sorin Bontea, încât a ieșit din platou revoltat. Motivul a fost că chef Bontea ar fi avut 9 elemente în farfurie în loc de 10. Juratul nu s-a putut abține și i-a adresat câteva replici tăioase colegului său de platou.

de Redactia Observator

la 02.11.2022 , 22:12

Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare. Ce a făcut chef Sorin Bontea: „Nu mai pot”
Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare. Ce a făcut chef Sorin Bontea: „Nu mai pot” - Antena1

Au ieșit scântei între cei trei chefi în ediţia 28 a sezonului 10 Chefi la cuţite. Tensiunile battle-ului și-au pus amprentele asupra juraților, motiv pentru care replicile dure dintre ei nu au întârziat să apară.

În timp ce degustau preparatele echipelor, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au susținut faptul că chef Sorin Bontea nu are 10 elemente gătite în farfurie, așa cum a cerut tema probei.

„O să te învăț să numeri până la 10! Puteți să faceți ce vreți, nu mă interesează ce spui tu. Am 10 preparate!”, i-a spus chef Bontea lui chef Scărlătescu. „Ne iei la mișto! E păcat”.

Articolul continuă după reclamă

Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare

Pe acelaşi subiect

Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare, după discuția pe care avut-o cu chef Sorin Bontea. Dumitrescu s-a enervat peste măsură când a văzut că chef Bontea ar avea 9 elemente în farfurie în loc de 10. Juratul nu s-a putut abține și i-a adresat câteva replici tăioase colegului său de platou.

„Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot. Îmi bag picioarele, nu mai pot!”, a spus chef Dumitrescu.

„Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu sunt aceeași apă și un pământ, fix la fel!”, a mai adăugat el.

Chef Florin Dumitrescu și-a exprimat nemulțumirile și în culisele emisiunii, de față cu chef Cătălin Scărlătescu. În timp ce colegii săi de platou se aflau afară pentru a se calma, chef Sorin Bontea a degustat preparatele echipelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » TV » Chefi la cuțite. De ce a părăsit chef Dumitrescu platoul de filmare: "Și Bontea, și Scărlătescu sunt aceeași apă și un pământ, fix la fel!”