Antena Meniu Search
x

Galerie foto Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite

Duminică, de la ora 20.00, chefii se întorc cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Liviu Chiolpec este cel care le va juriza în această ediție farfuriile, iar comentariile acide și amuzante vor fi din plin și de această dată.

de Redactia Observator

la 07.03.2021, 09:46

  • O nouă rundă de degustări la Chefi la cuțite

Printre concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 se numără și Elwira Petre. Frumoasa profesoară de dans sportiv vine cu o rețetă tradițională poloneză, cu care speră să îi surprindă pe cei trei chefi. O gospodină desăvârșită, Elwira are veleități nu doar pe ringul de dans, ci și în bucătărie, spațiu în care a început să petreacă tot mai mult timp, după cum chiar ea povestește.

''Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (aka Ruby) pentru că pare că profit de fata mea'', a povestit Manuel Grigore la Chefi la cuțite. Venit din Italia, acesta este pus pe fapte mari – își dorește foarte mult să ajungă în etapa următoare. Care este povestea lui și ce preparat a pregătit pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu telespectatorii vor descoperi duminică seara, de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » TV » Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite