Antena Meniu Search
x

Video Fibi Eyewalker, înghițitoarea de săbii în flăcări, a făcut senzație la iUmor: "Am puțină lipsă de fier"

Fibi Sadovnik, cunoscută sub numele de Fibi Eyewalker, i-a uimit pe jurații iUmor cu un număr de-a dreptul spectaculos - a înghițit o sabie în flăcări, printre altele. "E benefic, pentru că am puțină lipsă de fier", a glumit frumoasa concurentă. Desigur, Mihai Bendeac a fost încântat și, prin urmare, a aprobat.

de Redactia Observator

la 15.02.2021, 13:32

Fibi Eyewalker
Fibi Eyewalker i-a lăsat fără cuvinte pe jurații iUmor - iUmor | Antena 1
  • Spectacol toatal în prima ediție din sezonul 10 iUmor

Cu un corp suplu, acoperit de tatuaje, și îmbrăcată la înălțimea momentul, Fibi Eyewalker a venit la iUmor cu un singur gând: să-i uimească pe jurați, dar și pe spectatori, cu talentul ei... extrem.

Originară din Israel, cu tată român, Fibi își spune "Eyewalker" pentru că așa erau numite în trecut vrăjitoarele "Eyewalker" find manifestarea viziunii fiecăruia. Și, cum așchia nu sare departe de trunchi, concurenta a dezvăluit că mama ei făcea vrăji și citea în cărți de tarot, iar ei de acolo i se trage și ei această pasiune pentru tot ce e magic.

Felul în care și-a făcut intrarea în scenă Fibi l-a făcut pe Mihai Bendeac să zâmbească. Cuceritoarea concurentă, cu o mantie neagră și un costum cu mulți ochi, i-a surprins pe jurați. "În sfârșit o femeie serioasă, maestre", i-a spus Cheloo, ceva mai îndrăzneț, colegului de juriu.

A înghițit o sabie în fața juraților iUmor

Delia, cu un ochi fin, a spus că apreciază foarte mult... costumul. Iar concurenta nu s-a lăsat așteptată. A început prin a "scuipa flăcări" atunci când își atingea sabia magică de gură. Apoi ceea ce a urmat i-a uimit pe toți. Fibi Eyewalker a înghițit sabia care era în flăcări.

Asta nu a fost singura încercare de a stârni aplauze furtunoase. Fibi a înghițit mai multe tipuri de săbii.

"Mi-am adus aminte de testele Covid când vedeam", a comentat, în stilul caracteristic, Șerban Copoț.

Dacă asta nu a fost de-ajuns, Fibi a înghițit și o foarfecă uriașă, iar Mihai Bendeac, speriat pentru viața ei nici nu s-a putut uita.

"Cel mai amuzant, relaxant, bine-venit număr de umor din această superbă zi este Fibi și înghițirea responsabilă a obiectelor feroase și neferoase", a spus Cheloo după reprezentația concurentei, menită să uimească pe toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Fibi Eyewalker, înghițitoarea de săbii în flăcări, a făcut senzație la iUmor: "Am puțină lipsă de fier"