Antena Meniu Search
x

Video Hai, România! În fiecare zi | Antena 1 e noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Liderul în programe de divertisment în România din ultimii ani – Antena 1 – va transmite meciurile echipei naționale de fotbal a României pentru următorii 6 ani: preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2022, 2024 și 2026.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 21:20

Vezi și

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României. 

Această mișcare subliniază leadership-ul Antena 1 în furnizarea celor mai bune programe de Prime Time pentru parteneri: publicul și piața de publicitate. Audiențele TV din ultimii ani au arătat o relație foarte specială între români și echipa națională de fotbal: top 3 audiențe TV pe publicul comercial au fost obținute de meciuri ale României.

Antena 1 va transmite meciurile echipei naționale de fotbal a României pentru următorii 6 ani

Antena 1 investește în viitor, pe termen lung, pentru a le oferi românilor cele mai bune experiențe TV. Antena 1 crede în români și crede că, indiferent de generație, statut social sau idei diferite, România ne unește pe toți. Toate meciurile importante transmise pentru următorii 6 ani se adaugă la recenta investiție Antena 1 în domeniul sportului: noul program sportiv zilnic Antena Sport și domeniul digital as.ro care deja servesc publicul din România și piața de advertising. În plus față de meciurile României, Antena 1 și Antena Play vor transmite finala Ligii Națiunilor în 2023 și 2027.

Hai, România! În fiecare zi.

Intact Media Group este un grup media 100% românesc care operează posturile Antena 1, Antena 3, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Radio ZU și liderul pieței digitale - Antena Play, alături de grupul digital nr 1 pe piața românească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Hai, România! În fiecare zi | Antena 1 e noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani