Antena Meniu Search
x

Galerie foto Insula Iubirii dovedeşte din nou cât poate fi de surprinzătoare. Concurent din cuplu, faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită

Insula Iubirii, locul unde concurenţii află încă din primele momente că nu pot fi decât autentici, că nimic nu rămâne ascuns şi că toate dorinţele mocnite ies la iveală şi toate minciunile sunt date în vileag, dovedeşte din nou cât poate fi de surprinzătoare. A simţit-o pe propria piele unul dintre băieţii din cuplu, atunci când la ceremonia de cunoaştere a ispitelor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, a ajuns faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 22.06.2023, 14:16

Vezi și

''Aţi venit aici să vă testati relaţia, dar şi pe voi înşivă. Ispitele sunt gata să vă ajute să răspundeţi la întrebările pe care vi le-aţi pus atunci când aţi decis să participaţi la cel mai dur test de fidelitate. Sunt seducătoare, sunt incitante, puternice şi sigure pe ele. Ştiu să asculte şi să înţeleagă, ştiu să comunice, să flirteze şi să stârnească pasiuni. Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic din ceea ce îşi doresc! Vor pune totul în joc, vor lupta pentru cine le place şi, acolo unde este loc de a cuceri, vor cuceri!'', cu aceste cuvinte va deschide Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ceremonia de cunoaştere a ispitelor.

Nu mică i-a fost mirarea unuia dintre concurenţii din cuplu atunci când a observat păşind cu încredere în rol de ispită una dintre cunoştinţele sale din oraş. „A fost alături de mine, într-o seară în oraş, atunci când eram despărţit de iubita mea!”, va mărturisi concurentul, spre surprinderea tuturor. Cum va reacţiona acesta când se vor întâlni şi ce decizii va lua partenera sa cu privire la ispită, telespectatorii vor putea urmări astăzi şi mâine, în primele două episoade Insula Iubirii, difuzate începând cu ora 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » TV » Insula Iubirii dovedeşte din nou cât poate fi de surprinzătoare. Concurent din cuplu, faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită