Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii sezon 6, rezumat 23 mai 2022. Radu Vâlcan, veste neașteptată pentru Rey și Lavinia în toiul nopții. Ispita Maria a ajuns de urgență la spital

Spiritele încep să se încingă în ediția 7 din sezonul 6 Insula Iubirii, după ce Bogdan și Celia au părăsit testul suprem al fidelității. Katy și Ionuț, noul cuplu care a acceptat provocarea vieții lor, au venit mai pregătiți ca niciodată în Thailanda pentru a-și testa relația. Situația devine din ce în ce mai tensionată pentru Rey, Eda, Lavinia și Florin după Radu Vâlcan își face apariția la vilele concurenților cu o veste neașteptată, în toiul nopții. Iată care este motivul pentru care prezentatorul TV i-a vizitat pe concurenți și de ce a ajuns ispita Maria de urgență la spital. 

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 00:25

Cea mai nouă ediție din sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 23 mai 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou cuplu, Ionuț și Katy. Cei doi noi veniți și-au cunoscut colegii în cadrul unui bonfire, unde au fost primiți cu brațele deschise de către ceilalți concurenți. 

Tensiunile și emoțiile au început să își spună cuvântul pe insula fetelor după ce Radu Vâlcan le-a întrebat dacă sunt pregătite să vizioneze câteva filmulețe cu partenerii lor. În urma imaginilor văzute, Cerasela s-a distrat copios, iar Cristina și-a pus câteva semne de întrebare în ceea ce privește relația cu Sebastian. 

Apropierile dintre ispita Oana și Sebsatian au făcut-o pe iubita concurentului să aibă unele suspiciuni cu privire la legatura dintre cei doi. În plus, informațiile oferite de tânăr au surprins-o pe Cristina. Acesta i s-a destăinuit ispitei alături de care își petrece cea mai mare parte a timpului pe insula din Thailanda. 

Și Teodora și-a văzut soțul la bonfire-ul din ediția 7 a sezonului 6 Insula Iubirii. Concurenta a observat imediat că Alex nu s-a integrat în casa băieților și că îi este foarte dificil să interacționeze cu ceilalți colegi ai săi. 

Citește și:

La scurt timp de la vizionarea imaginilor cu partenerii concurenților, Katy și Ionuț nu și-au putut ascunde părerea. Noua concurentă consideră că Alex „i-a furat” tinerețe Teodorei, în timp ce partenerul său de pe insula cealaltă este de părere că se întâmplă ceva neobișnuit în relația lui Alex cu Teodora. 

Cel mai așteptat moment al serii a fost cel în care Lavinia a văzut clipurile în care iubitul său și ispita Eda apar în ipostaze romantice. Concurenta a dezvăluit că se aștepta la astfel de gesturi din partea lui Rey, însă i se pare că totul se întâmplă mult prea repede. 

„Este penibil!”, a dezvăluit concurenta. 

Lavinia a privit cu lacrimi în ochi momentul în care Rey a vorbit despre copilul său. Aceasta a mărturisit că el încearcă să o atace prin intermediul acestui subiect delicat din viața sa. 

Conflictele au fost nelipsite din mașina băieților la întoarecere spre vilă de la bonfire. Ionuț, Rey, Rareș și Sebastian au avut parte de o discuție aprinsă după ce noul concurent a refuzat să răspundă la unele întrebări. 

La scurt timp de la întânirea fetelor cu Radu Vâlcan, Lavinia și-a luat „inima” în dinți și a decis să petreacă mai mult timp alături de Florin, ispita care i-a fost alături încă de când a pășit pe insula din Thailanda. Alte apropieri fizice încep să își facă apariția și între Cerasela și Daniel, care s-au bucurat din plin de un date relaxant. 

Ispita Maria ajunge de urgență la spital în ediția 7 din sezonul 6 Insula Iubirii, de pe data de 23 mai 2022

În ediția trecută, regulile s-au schimbat. A venit rândul ispitelor să își aleagă partenerii pentru viitoarea întâlnire, fapt care s-a și întâmplat. În episodul 7 din Insula Iubirii, de pe data de 23 mai 2022, concurenții și concurentele au avut parte de momente unice alături de ispitele masculine și ispitele feminine, însă situațiile imprevizibile nu s-au lăsat prea mult așteptate. 

Ispita Maria și Rey au vizitat un loc superb din Thailanda, unde au avut ocazia să vadă și să pună mâna pe maimuțe. Experiența nu a fost una plăcută pentru partenera de date a lui Rey, care s-a ales cu o mușcătură din partea animalului. 

Citește și:

„M-am jucat cu o maimuțică. I-am dat de mâncare. La început nu a fost agresivă, însă m-a mușcat după ce mi-a luat mâncarea din mână. Categoric am avut o vină pentru că m-am dus spre ea, e asumată”, a dezvăluit ea. 

Deși a luat-o ca pe o rană superficială, ispita Maria a fost nevoită să meargă de urgență la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor: „Când am ajuns la spital s-a schimbat puțin situația”. 

Care este motivul pentru care Radu Vâlcan i-a vizitat pe concurenți în ediția 7 din sezonul 6 Insula Iubirii, de pe data de 23 mai 2022

Concurenții și ispitele au avut parte de o surpriză de proporții mari, în toiul nopții. Radu Vâlcan și-a făcut apariția cu două scrisori la vila băieților, iar cu alte două scrisori la vila fetelor. Rey, Eda, Florin și Lavinia sunt cei care au intrat în posesia acestora. 

Prezentatorul TV nu le-a oferit prea multe informații celor patru, însă le-a spus că au 30 de minute la dispoziție să se pregătească. Teama și emoțiile au început să își pună amprenta asupra lui Rey, care a tot sperat ca scrisoarea să anunțe o întâlnire romantică între el și ispita Eda.

„Am două variante din ce ar putea fi: un date romantic cu noi doi sau o invitație la bonfire cu Lavinia și Florin”, a spus Eda.  

În cele din urmă, Rey a descoperit la bonfire că se va confrunta direct cu Florin, ispita care petrece foarte mult timp alături de iubita sa pe cealaltă insulă, iar Lavinia va avea parte de o discuție sinceră cu Eda. 

Sezonul 6 din Insula Iubirii poate fi vizionat în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1 și AntenaPlay

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 23 mai 2022. Radu Vâlcan, veste neașteptată pentru Rey și Lavinia în toiul nopții. Ispita Maria a ajuns de urgență la spital