Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 31 mai 2022. Rey și Eda și-au petrecut pentru prima dată noaptea împreună. Ionuț a dezvăluit secretul pe care îl are față de Katy

În episodul 10 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 31 mai 2022, Rey și Eda au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi au decis să doarmă împreună pentru prima data în dormitorul liber, iar camerele de filmat i-au surprins în ipostaze tandre. Hai să vezi cum a reacționat Sebastian după ce a primit vestea de la Radu Vâlcan că iubita lui a decis să pună punct relației, dar și ce alte lucruri s-au mai întâmplat în cele două resorturi din Thailanda.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 15:46

Cel mai nou episod din sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 31 mai 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor imagini neașteptate cu unii concurenți alături de ispitele preferate, dar și momente extrem de emoționante.

Publicul a avut ocazia să vadă reacția lui Sebastian după ce a urmărit imaginile cu iubita lui din celalălat resort. Concurentul a dezvăluit cu lacrimi în ochi că acceptă decizia Cristinei de a pune capăt relației dintre ei, însă și-ar fi dorit foarte tare să o strângă în brațe.

„Ceea ce am văzut este real. Nu îmi doresc și nu o să-mi doresc niciodată un om fals lângă mine. Cristina este un om de excepție, mereu sincer și echilibrat. Mie nu mi-a lipsit aproape nimic lângă ea, am simțit că am găsit o femeie lângă care pot să mă așez. De aia m-am întors în relația asta.”, a dezvăluit concurentul.

După discuția pe care a avut cu Radu Vâlcan, Sebastian a simț nevoia să se retragă pe plajă pentru a se „aduna”. Ispita Oana, femeia de care concurentul s-a apropiat în Thailanda, l-a privit de la depărtate cu tristețe, însă nu a îndrăznit să deschidă subiectul despre fosta lui parteneră. 

Citește și:

Rey a fost cel care l-a întâmpinat pe prietenul său la întoarcere de pe plajă. Acesta a ținut neapărat să-l încurajeze pe Sebastian, care nu a vrut să-i ofere multe detalii despre imaginile văzute. Fostul partener al Laviniei a încercat să își împace colegul de cameră, însă a avut parte de un incident. Acesta a alunecat pe marginea piscinei în timp ce alerga spre Sebastian.

În cele din urmă, concurentul a decis să i se destăinuie Oanei. Cei doi au mers împreună pe plajă, unde s-au îmbrățișat de câteva ori și au discutat despre relația tânărului cu Cristina, lucru care i-a apropiat și mai mult. Acesta a ținut neapărat să-I mărturisească ispitei că este un bărbat liber.

Pe celălat resort, conflictele nu au întârziat să apară. Cristina și Bogdan au avut parte de o discuție aprinsă după ce ispita s-a supărat pe ceilalți colegi care i-au schimbat melodiile.

De asemenea, Teodora a primit o mulțime de întrebări din partea ispitei Cătălin. Acesta a încercat să afle dacă tânăra se simte atrasă de Ali, însă totul fără rezultat. Concurenta a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Ali, însă nu se gândește la o relație cu acesta pentru că iubitul său se află pe celălalt resort din Thailanda.

La vila fetelor, apropierile dintre Lavinia și Florin au devenit din ce în ce mai evidente. La fel și cele dintre Teodora și Ali.

Noi dezvăluiri au ieșit la iveală în noul episod al reality show-ului. Teodora a dezvăluit că îi displace viața pe care o are acasă și că sigur nu va mai lucra alături de iubitul său, Alex.

Nici surprizele nu au încetat să apară în episodul 10 din sezonul 6 Insula Iubirii, de pe 31 mai 2022. La întoarecerea în resort de la date-ul cu ispitele, fetele au găsit câte un trandafir pe pat din partea băieților care au rămas la vilă.

Rey și Eda și-au petrecut pentru prima data noaptea împreună

În ediția 10 a sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 31 mai 2022, ispita Eda i-a propus lui Rey să doarmă împreună în camera liberă. Concurentul a acceptat imediat propunerea tinerei, așteptând momentul acesta de foarte mult timp. 

Cei doi au decis să se retragă în camera liberă, unde au avut parte de cele mai tandre momente în doi. Aceștia s-au bucurat din plin de timpul petrecut unul în compania celuilalt, însă și-au impus o anumită limită pentru a nu duce lucrurile mai departe.

Cristina și ispita Bogdan, conflictul care a stârnit reacții neașteptate

Deși părea că se înțelegeau foarte bine, Cristina și ispita Bogdan au intrat într-un conflict neașteptat atunci când au ieșit la date alături de colegii lor. Bărbatul s-a supărat foarte tare după ce concurenta a făcut un gest deranjant pentru el: i-a pus piedică în glumă.

Cei doi și-au spus cuvinte dure, iar Cristina a refuzat să mai discute cu Bogdan. În discuția lor au intervenit Katy și alte ispite, care i-au spus bărbatului că nu are deloc o atitudine corectă față de femeia de care s-a apropiat în Thailanda.

Citește și:

Concurenta a simțit nevoia să plece cât mai departe de Bogdan pentru a se liniști: „Simt că nu sunt înțeleasă de Bogdan și cred că pierd timpul fără rost. Nu am nimic de ascuns… nu are rost să mă mai deschid în fața unui om care nu vrea să mă creadă.”

Ce a spus Ionuț că îi ascunde iubitei sale, Katy

Concurenții au avut parte de un alt bonfire în episodul 10 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 31 mai 2022. De data aceasta, Ionuț a făcut dezvăluiri neașteptate despre fosta sa relație din care a rezultat o fiică.

Bărbatul a dezvăluit că ține legătura cu fosta soție, însă ascunde acest lucru de Katy pentru a nu-i face rău. Acesta susține că iubita lui se supără atunci când patenerul său discută cu femeia care i-a dăruit un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 31 mai 2022. Rey și Eda și-au petrecut pentru prima dată noaptea împreună. Ionuț a dezvăluit secretul pe care îl are față de Katy