Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii, sezonul 6. Concurenţii iau o decizie radicală înainte de încheierea testului: vor petrece noaptea împreună cu ispita sau separat?

Insula Iubirii. Doar 48 de ore ore îi mai despart pe concurenţi de finalul celui mai dur test de fidelitate şi de răspunsul pentru care au venit în Thailanda. Trăirile au devenit din ce în ce mai intense şi mai dramatice, iar lucrurile s-au precipitat într-un mod pe care nimeni nu îl bănuia. Insula i-a pus în faţa unor noi decizii şi le-a acordat, la final, ocazia să guste până la capăt tentaţia, la o ultimă întâlnire, de 24 de ore, cu ispita aleasă, întâlnire care le poate salva sau îngropa relaţia. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 11:45

Insula Iubirii. Concurenţii iau o decizie radicală
Insula Iubirii. Concurenţii iau o decizie radicală

În braţele ispitelor, adevărurile nou descoperite şi deciziile radicale luate par mai uşor de suportat. O ultimă petrecere pe Insula Iubirii va aduce în această seară cu ea şi o ultimă decizie greu de luat înainte de ultima ceremonie a focului: vor petrece noaptea cu ispita aleasă la dream date sau separat? Aceasta este întrebarea care îsi va afla răspunsul în această seară, de la 20:30, la Antena, în cel mai nou episod Insula Iubirii. 

Insula Iubirii - Testul relaţiei se apropie de final

Tot diseară, telespectatorii vor putea asista şi la momentul despărţirii de ispitele care nu au fost alese la dream date, un rămas-bun emoţionant, presărat cu lacrimi şi îmbrăţişări, cu promisiune şi cu regrete, dar şi la primele momente de la ultima ceremonie a focului. Experienţa Insula Iubirii ajunge astfel în punctul culminant, în care cuplurile care au avut curajul să joace totul pe o singură carte vor fi nevoite să răspundă la cea mai grea întrebare din cadrul testului – vor pleca de pe Insulă împreună, singuri sau cu un alt partener? Alegerea primului cuplu va putea fi urmărită în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în vreme ce lunea viitoare, de la 20:30, la Antena 1 se vor afla şi alegerile făcute de ceilalţi participanţi la Insula Iubirii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Insula Iubirii, sezonul 6. Concurenţii iau o decizie radicală înainte de încheierea testului: vor petrece noaptea împreună cu ispita sau separat?