Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 20 iunie 2022. Ce curiozitate a avut Cristina la bonfire-ul cu ispita Oana. Concurenta a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu Sebastian

Cel mai așteptat moment din episodul 14 al sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022, a luat prin surprindere publicul. Cristina și ispita Oana au fost puse față în față la un bonfire de-a dreptul special, unde s-au făcut dezvăluiri cu totul neașteptate. Concurenta a dat cărțile pe față și a scos la iveală noi detalii despre relația pe care a avut-o cu Sebastian. Hai să vezi care este adevărul motiv ce a îndepărtat-o de fostul partener, dar și ce curiozitate a avut tânăra la întâlnirea cu Oana. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 00:13

Episodul 14 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022, a adus telespectatorilor cele mai neașteptate surprize. Fetele și băieții au fost nevoiți să își aleagă ispita în compania căreia își doresc să petreacă cele mai frumoase momente din Thailanda, în ultimele ore pe insulă. 

Cerasela și Cristina au uimit pe toată lumea cu deciziile lor din această seară, care au stârnit o mulțime de reacții total imprevizibile în rândul băieților. Lavinia, Teodora și Katy nu au stat prea mult pe gânduri atunci când au numit o ispită masculină lângă care să își petreacă timpul, înainte de întâlnirea cu partenerii lor. 

Deși au căzut de comun acord că nu vor mai ieși la un alt date în edițiile anterioare, iubita lui Rareș a hotărât să îl invite pe Daniel la dream date, renunțând la „cireașa de pe tort”. Se pare că tânăra a susținut de nenumărate ori că Mario va fi alegerea ei la ultima întâlnire, lucru care nu s-a întâmplat. 

Citește și:

„Nu sunt îndrăgostită de el, dar l-am ales. Chiar vreau să știe ce simt eu și să nu plece de aici cu un scenariu. (...) Lui Marco i-am spus că îl voi alege deoarece sunt în zona de confort cu el. Azi s-a schimbat decizia pentru că m-am schimbat eu. Îmi pare rău că s-a ajuns așa, dar sper să își dea seama că nu mi-am bătut joc de nimeni”, a mărturisit Cerasela. 

După ce a petrecut nopți intense alături de Denis, Cristina i-a stupefiat pe colegii săi cu decizia luată. Tânăra a mărturisit că își dorește să meargă la dream date cu Bogdan, fapt care a stârnit o discuție aprinsă între ei. 

Concurenta a primit un refuz ferm din partea ispitei masculine, motiv pentru care a fost constrânsă de situație să aleagă pe altcineva. Partenera lui Sebastian l-a invitat de data aceasta pe Marco, iar bărbatul i-a acceptat propunerea fără ezitare. 

Pe celălalt resort, concurenții au fost puși să ia decizii similare cu cele ale iubitelor sau fostelor iubite. Rey a hotărât să stea mai mult timp pe insulă cu Eda, Rareș cu Bianca, Sebastian cu Oana, Ionuț cu Lavinia, iar Alex cu Ana. 

De asemenea, tot în ediția 14 a sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022, fetele și băieții i-au trimis pe Cristina și Rareș la o ceremonie specială a focului.

Cearta dintre Cristina și Bogdan a continuat și la vila fetelor, unde și-au adresat cuvinte dure. De altfel, Cerasela și Daniel au avut un schimb de replici acide în privința alegerii pe care a făcut-o concurenta. 

Ultima seară alături de ispite a fost una memorabilă. Concurenții s-au distrat foarte bine în compania celor cu care și-au petrecut timpul în cele două săptămâni, în Thailanda. 

Cel mai dificil moment al episodului din această seară a fost cel în care fetele și băieții au fost puși să își ia rămas bun de la ispitele care nu au fost alese la dream date.  

Rareș și Daniel au discutat la bonfire despre ipostazele intime dintre Cerasela și ispită, în episodul 14 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022 

Vestea că Daniel se va întâlni cu Rareș a luat-o prin surprindere pe Cerasela. Concurenta a declarat că are emoții pentru ei, dar speră ca discuția lor să decurgă perfect normal și să se comporte asemenea unor bărbați maturi.

„Nu mă așteptam să mă întâlnesc cu Rareș, însă sunt pregătit. Aștept să vorbim ca de la bărbat la bărbat”, a zis ispita. 

Iubitul Ceraselei a fost foarte direct după venirea lui Daniel la ceremonia focului. Concurentul i-a adresat acestuia câteva întrebări, iar răspunsurile directe ale ispitei l-a făcut să își dea seama de anumite lucruri în privința relației pe care o are. 

„Nu simt o amenințare din partea lui Daniel. Eu, sincer, mă consider mai bun decât el”, a confirmat Rareș. 

Citește și:

Radu Vâlcan le-a arătat celor doi bărbați și câteva imagini cu Cerasela de pe celălalt resort. Iubitul concurentei a analizat clipurile văzute, punându-i tot mai multe întrebări ispitei pentru a se lămuri. 

Rareș nu a fost deloc deranjat de ipostazele intime în care și-a văzut partenera, în compania ispitei. În schimb, concurentul a argumentat care este motivul pentru care consideră că relația lui nu se află în pericol. 

Ce curiozitate a avut Cristina la bonfire-ul cu Oana, dar a ezitat să discute despre asta în episodul 14 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022

În episodul 14 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 20 iunie 2022, telespectatorii au urmărit un moment de-a dreptul intens. Cristina și ispita Oana au avut parte de prima întâlnire, unde au discutat despre Sebastian.

 „La ceremonia specială plec doar cu gânduri bune. Îmi doresc să o cunosc pe Oana. Mi-aș dori să aflu și părerea ei vizavi de Sebi, care este scopul ei. Nu am emoții, pot să fac față la orice. Chiar sunt o nouă Cristina și mă bucur extrem...”, a spus tânăra. 

Cele două au purtat o discuție normală, însă înțepăturile dintre ele nu au întârziat să apară. Ispita feminina a ținut neapărat să-i evidențieze concurentei că a trecut prea ușor peste despărțirea de Sebastian

În cadrul ceremoniei speciale, Cristina a oferit noi detalii despre relația pe care a avut-o cu fostul partener de pe celălalt resort. Aceasta a mărturisit că a suferit foarte mult atunci când Sebastian a decis să plece. Deși a iertat, nu a putut să uite tot ce a făcut el. 

De altfel, tânăra și-a dorit să afle cum se simte fostul iubit de când a primit vestea despărțirii. Oana i-a confirmat că bărbatul trece printr-un amalgam de sentimente, susținând că are momente când este trist și momente când este fericit. 

Cristina a avut o curiozitate la bonfire-ul cu ispita feminină, dar pe care a ezitat să o discute. Se pare că tânăra își dorea să afle dacă Sebastian și Oana s-au sărutat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 20 iunie 2022. Ce curiozitate a avut Cristina la bonfire-ul cu ispita Oana. Concurenta a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu Sebastian