Antena Meniu Search
x

Video iUmor, 11 iunie 2023. George Tănase a intrat în pielea lui Radu Mazăre şi a rememorat epoca de aur din Mamaia

iUmor, sezonul 14, la Antena 1. Actorul de comedie George Tănase l-a impersonat pe fostul primar Radu Mazăre şi a făcut un roast savuros la adresa "epocii de aur" a edilului constănţean. 

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 21:00

Vezi și

Actorul a intrat pe scenă într-o roabă aurită, pe ritmurile piesei „Viva Mamaia”, cântată de Lordana. „Pe vremea mea, o țineam numai în petreceri tot weekendul, s-a dus... Acum, ăștia o țin așa toată săptămâna. Atunci se dansa în cluburi până dimineața.

Acum, se stă la mese și se vorbește. Ce e prostia asta? Dar e și vina mea, trebuie să recunosc! Am vrut să fac din Mamaia un Saint-Tropez a României, dar tot ce a mai rămas din munca mea acolo sunt prețurile”, a început George Tănase, în numărul pregătit pentru Gala estivală din sezonul 14 iUmor.

„Pe vremea mea, la Mamaia, era și apă. (...) Delia se duce mereu în Maldive și o înțeleg cumva. E mai scurt drumul până acolo decât e la noi de la șezlong până în apă. (...) După ce am plecat din România, am ajuns în Madagascar.

Frumos și acolo, dar mă încerca dorul de casă. Așa că am adus de la noi câțiva concetățeni care se plimbau pe plajă de la un capăt la altul și strigau: Porumbelul cald, înghețată rece ca gheața. Niciodată nu am înțeles cum oamenii ăia pot să țină în aceeași cutie și porumbelul cald și înghețata rece. Ar trebui brevetată chestia asta”, potrivit A1.ro.

Pe acelaşi subiect

Tot ce trebuie să știi despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » iUmor, 11 iunie 2023. George Tănase a intrat în pielea lui Radu Mazăre şi a rememorat epoca de aur din Mamaia