Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Connect-R", show dublu pe scena iUmor în cadrul Galei Estivale. Impersonarea impecabilă, realizată de George Tănase. Cheloo: "E un actor extraordinar"

Cea mai nouă ediție specială iUmor vine cu „o explozie“ de glume „acide“, muzică, dans, culori și surprize de la un moment la altul. Impersonat impecabil de George Tănase, Connect-R a făcut un show dublu: a cântat și a făcut un roast care a fost presărat cu poante savuroase. Scenele la care s-a râs cel mai mult, ce momente amuzante au pregătit ceilalți invitați și declarațiile făcute de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo după fiecare performance, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 14:46

Transformat în Connect-R, George Tănase a cântat unul dintre hiturile cântărețului, respectiv: „Vara Nu Dorm“. „George Tănase, aka Connect-R – foarte bun momentul! Piesa aceasta a răvășit atât țara asta, cât și industria muzicală, iar George Tănase e impecabil, ca de obicei. Ce să-i mai ceri?!? Cântă, dansează, imită“, a declarat Dan Badea la testimoniale.

Momentul muzical creat de actor în cadrul Galei Estivale a fost urmat de un roast în care au fost menționate numele unor personalități din România. Evident, nu au lipsit autoironia și hohotele de râs din platoul de filmare. Desigur, el a rămas în personajul Connect-R, imitându-l perfect. La final, George Tănase a primit aprecieri de la jurații iUmor pentru acting, iar Nelu Cortea i-a spus că îi stă foarte bine cu outfit-ul pe care adeseori îl folosește și Connect-R. „Aplauze! Eu zic că la bătrânețe va fi un actor extraordinar, acum încă mai patinează…“, a exclamat Cheloo despre George Tănase, pe care l-a lăudat de multe ori în edițiile trecute iUmor pentru talentul său.

Explozia de glume, zâmbete, muzică și culoare va fi prezentă și în backstage-ul emisiunii de umor! În plus, invitații se vor putea delecta cu deserturi răcoritoare de vară înainte să urce pe scenă. Chiar și Delia a mers într-o pauză să guste din dulciurile care se aflau în holding.

Mirela Vaida, Paula Chirilă, Cristi Iacob, Romică Țociu, Cornel Palade, Cosmin Natanticu, Sică, Varză sunt ceilalți invitați care au acceptat provocările din Gala Estivală, o ediție specială marca iUmor. Momentele integrale sunt adevărate terapii prin comedie, iar telespectatorii le pot urmări duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » "Connect-R", show dublu pe scena iUmor în cadrul Galei Estivale. Impersonarea impecabilă, realizată de George Tănase. Cheloo: "E un actor extraordinar"