Antena Meniu Search
x

Video Jurații iUmor vor ridica ștacheta în semifinala de mâine, la Antena 1:”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”

Sezonul 11 se apropie de sfârșit, iar așteptările juraților de la concurenții ajunși în faza semifinalei sunt ridicate. Mâine seară, de la 20:00, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor căuta concurentul demn pentru finala celui mai nou sezon iUmor.

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 12:40

Distracția, amuzamentul și în special umorul vor fi la cote maxime în semifinala iUmor de mâine. Tot mâine, juratul Mihai Bendeac va spune pentru ultima dată în acest sezon: ”Vom vedea voturile în 3, 2, 1”, fiind cel din urmă vot oferit de cei trei jurați. Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vianu și Abel Megyes vor urca rând pe rând pe scena iUmor pentru a-i convinge pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo că merită un loc în finala sezonului 11.

Fiind la un pas de marea finală, standardele juraților vor fi semnificativ mai ridicate față de etapa audițiilor, astfel o parte din concurenți vor auzit cuvinte precum cele ale lui Cheloo: ”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”. Vorbind despre o etapă superioară în competiția umorului, jurații vor avea ocazia să remarce și un anumit progres al concurenților față de audiții. ”Dacă dintr-o semifinală ar trece un astfel de număr în finală, putem sărbătorii acest lucru. Nu văd niciun motiv pentru care acest număr ar primi un vot negativ”, a dezvăluit Mihai Bendeac. Telespectatorii vor putea urmări numere de stand-up, caricaturi, motivatie, magie și roast mâine, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală cei de acasă pot afla mâine seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în semifinala sezonului 11 iUmor. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Jurații iUmor vor ridica ștacheta în semifinala de mâine, la Antena 1:”Nu a fost un număr suficient de bun pentru finala noastră”