Antena Meniu Search
x

Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

Lorena Lenuța Târla a cucerit inimile juraților Next Star, sâmbătă seara, la Antena 1, dar și pe ale celor de acasă cu pasiunea sa pentru muzica populară!

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 17:42

Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star
Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star - Antena 1

Lorena Lenuța Târla a venit la Next Star cu mult talent și un zâmbet foarte larg care i-a fost atuu în timpul jurizării. ”Lorena, tu ai un farmec teribil. Ești frumușică foc, iar în momentul în care zâmbești, ne-ai terminat. A fost exact ce a trebuit, iar când ai băgat și zâmbet, m-ai terminat! Sunt nevoit să-ți dau un DA”, a spus Ștefan Bănică. Cei de acasă au fost la fel de cuceriți de Lorena, astfel că au votat-o și au trimis-o în Finala de Popularitate. 

Tot în ediția de sâmbătă din cel de-al zecelea sezon Next Star, Eric Dobriceanu a ocupat cel de-al treilea loc în finala sezonului 10, ales în urma jurizării făcute de Ștefan Bănică, Loredana și Dorian Popa. ”Cu toată dragostea și cu tot respectul față de tot ce ați făcut astă seară, voturile noastre ca jurați merg către Eric Dobriceanu”, a spus Ștefan Bănică despre micuțul care la doar 6 ani a interpretat piesa ”O sole mio” la fel ca un om mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star