Meniu
Search
x

Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuţite, sezonul 9

Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuţite, sezonul 9. Concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a impresionat pe toată lumea de-a lungul competiției cu preparatele ei cu gust.

De Ana Maria Ghiarasim la 17.06.2021, 16:50

Narcisa Birjaru a reuşit să îl învingă pe mult mai experimentatul Cătălin Amarandei, finalistul echipei albastre a lui Florin Dumitrescu, dar şi pe Elena Matei, concurenta din echipa verde a lui Sorin Bontea.

”E o mândrie mare pentru mine că sunt de etnie romă, adică țigancă, și sunt aici. Nu am câștigat niciodată nimic. Ar fi o surpriză pentru mine să câștig ceva. Tocmai d-asta am venit aici ca să lupt, să arăt că pot”, a spus ea într-un interviu, în timpul competiției.

Narcisa Birjaru, lăudată de toți chefii

”E un bucătar foarte bun, are un gust deosebit în farfurie, știe să dozeze sarea, piperul și absolut toate celelalte gusturi. (...) Credeți-mă că acest om a muncit mult, a trudit. A scos notă după notă foarte bune. Speechless, ne-a închis gura la toți.  (...) Fără tatuaj, fără thermomix și fără pensetă, uitați-vă la ea că e în finală”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Pe acelaşi subiect

”Am o slăbiciune pentru stilul ei de gătit pentru că este foarte sufletistă și gătește cu foarte mult suflet”, a spus și Florin Dumitrescu.

Narcisa Birjaru a lăsat o impresie bună chiar din audiții. Ea le-a povestit celor trei chefi cum a ajuns de la spălat de vase să fie chiar bucătar. Măritată de la 14 ani, frumoasa concurentă i-a amuzat pe jurați, i-a uluit cu dezvăluirile sale și apoi a izbucnit în lacrimi când a primit trei cuțite.

Calmă și mereu cu atitudine pozitivă, Narcisa Birjaru și-a cucerit ușor și colegii de echipă, care au ajutat-o bucuroși să câștige finala Chefi la cuțite, sezonul 9.

Finala Chefi la cuțite: Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru

Cei trei bucătari,Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, s-au duelat pentru ultima dată, miercuri, în finala Chefi la cuțite, pentru farfuria de aur a sezonului 9, cea care îi va aduce câştigătorului premiul de 30.000 de euro.

Cine este Cătălin Amarandei, finalistul Chefi la cuţite sezon 9

Cătălin Amarandei are 28 de ani şi este bucătar de meserie. A participat la concurs pentru că a vrut să vadă dacă are sau nu talent. Cătălin Amarandei, finalistul lui Florin Dumitrescu în sezonul 9 al concursului Chefi la cuţite a lucrat în mai multe restaurante din străinătate.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici. Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a spus Cătălin Amarandei în tease-ul de prezentare.

Cine este Elena Matei, finalista Chefi la cuţite sezon 9

”Chef Bontea, vreau să câștigăm! Sper că ești mândru de mine și mă bucur enorm că m-ai ales în echipa ta. Eu sunt mândră că te reprezint în finală!”, a spus Elena Matei, finalista lui chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai determinați concurenți ai sezonului 9.

La 22 de ani, Elena Matei a reuşit să surprindă pe toată lumea cu gustul pe care l-a dat în farfurie. Concurenta a povestit drama pe care a trăit-o la 15 ani, când tatăl său a murit într-un accident de motocicletă. Pentru a se întreţine, mama Elenei a plecat afară, iar adolescenta de atunci s-a îngrijit singură. Dar asta a făcut-o să fie mult mai puternică. La 18 ani, s-a angajat ca ospătar. „Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură”, a povestit finalista lui Sorin Bontea în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuţite.

Cine este Narcisa Birjaru, finalista Chefi la cuţite sezon 9

”Nu cred că este adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet!”, a fost reacţia Narcisei Birjaru, finalista din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

În vârstă de 24 de ani, Narcisa Birjaru, este de meserie bucătar și lucrează la un stand-up comedy. Ea a povestit în audițiile Chefi la cuțite 2021 că multă lume nu a crezut în talentul său, dar a muncit să dovedească contrariul. Tânăra este căsătorită de 9 ani și a făcut sacrificii mari pentru a deveni bucătar. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea concurenta.

Toate ediţiile Chefi la Cuţite pot fi urmărite integral pe Antena Play.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuţite, sezonul 9