Antena Meniu Search
x

Câștigătorul „Chefi la cuțite - sezonul 9” va fi desemnat în această seară. Cine sunt cei trei finaliști

Pentru prima dată după şase sezoane, toţi cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, au fiecare câte un concurent în finala Chefi la cuţite, sezon 9. 

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 14:42

Câștigătorul „Chefi la cuțite - sezonul 9” va fi desemnat în această seară. Cine sunt cei trei finaliști

De la echipa verde a lui Bontea în finală s-a clasat Elena Matei, echipa albastră a lui Dumitrescu este reprezentată de Cătălin Amarandei, iar Narcisa Birjaru îl reprezintă pe Cătălin Scărlătescu din echipa mov. 

Cei trei bucătari se vor duela pentru ultima dată, miercuri, de la 20:30, pentru farfuria de aur a sezonului 9, cea care îi va aduce câştigătorului premiul de 30.000 de euro. 

Cine sunt cei trei finalişti de la Chefi la cuţite 

„A fost primul moment din concursul acesta în care am explodat de fericire. Îmi venea să sar peste bandă să îi iau pe chefi în brațe! Visul de a ajunge în finală este azi, pentru mine, o realitate!”, a spus Cătălin Amarandei, finalistul lui chef Florin Dumitrescu, ce a demonstrat în fiecare ediție că își merită pe deplin acest loc în ultima luptă a sezonului 9. 

Pe acelaşi subiect

Cine este Cătălin Amarandei, finalistul Chefi la cuţite sezon 9

Cătălin Amarandei are 28 de ani şi este bucătar de meserie.  A participat la concurs pentru că a vrut să vadă dacă are sau nu talent. Cătălin Amarandei, finalistul lui Florin Dumitrescu în sezonul 9 al concursului Chefi la cuţite a lucrat în mai multe restaurante din străinătate. 

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici. Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a spus Cătălin Amarandei în tease-ul de prezentare. 

Cine este Elena Matei, finalista Chefi la cuţite sezon 9

”Chef Bontea, vreau să câștigăm! Sper că ești mândru de mine și mă bucur enorm că m-ai ales în echipa ta. Eu sunt mândră că te reprezint în finală!”, a spus Elena Matei, finalista lui chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai determinați concurenți ai sezonului 9. 

La 22 de ani, Elena Matei a reuşit să surprindă pe toată lumea cu gustul pe care l-a dat în farfurie. Concurenta a povestit drama pe care a trăit-o la 15 ani, când tatăl său a murit într-un accident de motocicletă. Pentru a se întreţine, mama Elenei a plecat afară, iar adolescenta de atunci s-a îngrijit singură. Dar asta a făcut-o să fie mult mai puternică. La 18 ani, s-a angajat ca ospătar. „Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură”, a povestit finalista lui Sorin Bontea în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuţite. 

Cine este Narcisa Birjaru, finalista Chefi la cuţite sezon 9

”Nu cred că este adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet!”, a fost reacţia Narcisei Birjaru, finalista din echipa lui Cătălin Scărlătescu. 

În vârstă de 24 de ani, Narcisa Birjaru, este de meserie bucătar și lucrează la un stand-up comedy. Ea a povestit în audițiile Chefi la cuțite 2021 că multă lume nu a crezut în talentul său, dar a muncit să dovedească contrariul. Tânăra este căsătorită de 9 ani și a făcut sacrificii mari pentru a deveni bucătar. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea concurenta.

Narcusa a pregătit în audiții propria rețetă de burger cu cartofi și a dezvăluit că își dorește cuțitul de la Cătălin Scărlătescu, pentru că este juratul pe care îl admiră cel mai mult. 

Toate ediţiile Chefi la Cuţite pot fi urmărite integral pe Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Câștigătorul „Chefi la cuțite - sezonul 9” va fi desemnat în această seară. Cine sunt cei trei finaliști