Antena Meniu Search
x

Video Nick Casciaro a dat pe spate juriul X Factor cu piesa ''Leave a Light On'': ''Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent!''

Nick Casciaro este concurentul care a făcut spectacol de senzație în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”. Jurații au fost de părere că îl au în fața lor chiar pe câștigătorul show-ului!

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 21:52

Vezi și

Nick Casciaro are 31 de ani, este din Italia și a venit în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” în speranța că va fi apreciat mai mult pentru vocea sa decât pentru fizic.

„Nu mi-am putut imagina vreodată că, într-o bună zi, voi cânta și că voi fi azi în România, pe această scenă minunată”, a zis acesta în etapa de preselecții.

Când a început însă să cânte, jurații au fost uluiți și au spus că, cel mai probabil, îl au în fața lor chiar pe câștigătorul acestui sezon. De îndată ce a pășit pe scenă în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” și a cântat primele versuri, Nick Casciaro i-a uluit complet pe jurați. Cei patru au făcut ochii mari și au urmărit cu maxim interes interpretarea de excepție a concurentului cu voce deosebită. Ca să impresioneze, acesta a ales piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker.

„Arăți ca o vedetă. Ai o voce foarte masculină. Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent! Ești foarte bun. Răspunsul meu este DA”, a zis Ștefan Bănică.

Pe acelaşi subiect

„Cred că ai în tine factorul X. Sunt sigură de asta. Răspunsul meu este DA”, a spus Delia.

„Jos Pălăria! Cred că ești pe cel mai înalt val de la X Factor acum. Răspunsul meu este Da”, a zis Florin Ristei, vizibil impresionat de prestația concurentului.

„De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs”, a zis Loredana, după ce concurentul a interpretat câteva secunde dintr-o piesă celebră a lui Frank Sinatra.

„Avem câștigătorul X Factor pe scenă”, a adăugat Delia.

Cine este Nick Casciaro din ediția 4, din sezonul 10 al emisiunii 

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” ca să demonstreze tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat. Acesta a dezvăluit faptul că a practic sport încă de când era mic, făcând fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”. Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Cele mai spectaculoase momente din X Factor pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Nick Casciaro a dat pe spate juriul X Factor cu piesa ''Leave a Light On'': ''Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent!''