Antena Meniu Search
x

Observator 19, din nou lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor

Românii au ales din nou să se informeze urmărind cele mai importante ştiri ale zilei, la Antena 1. Conform datelor oferite de Kantar Media, Observator 19 s-a impus şi ieri ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 19.06.2021, 11:13

Alessandra Stoicescu în platoul Observator
Alessandra Stoicescu în platoul Observator - Antena 1

Românii au ales din nou să se informeze urmărind cele mai importante ştiri ale zilei, la Antena 1. Conform datelor oferite de Kantar Media, Observator 19 s-a impus şi ieri ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, în intervalul 18:58- 19:46, ştirile Antena 1 au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 5.3 puncte de rating și 25.9% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv, care cu difuzarea meciului Euro 2020 Croaţia Cehia a înregistrat 4.4 puncte de rating și 21.6% cota de piață.

Şi la nivel urban, jurnalul de la Antena 1 a condus clasamentul audienţelor cu 7.2 puncte de rating şi 22.5% cota de piaţă, urmat tot de Pro TV ce înregistra atunci 6.7 puncte de rating şi 20.9% cota de piaţă. Și la nivelul întregii populații a țării Observator 19 a fost lider cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și 22.2% cota de piață, Pro TV ocupând tot locul al doilea cu 6.7 puncte de rating și 21.4 % cota de piață.

Programele de ştiri de la Antena 1 şi-au consolidat poziţia în clasamentul audienţelor în prima jumătate a anului, fiind din ce în ce mai urmărite la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Românii au ales să se informeze urmărind programele Observator, doar faţă de luna anterioară, cele mai importante ştiri ale zilei, Observator 19, înregistrând o creştere semnificativă pe publicul comercial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » TV » Observator 19, din nou lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor