Antena Meniu Search
x

Observator – trei zile de ediții speciale despre România și oamenii care o construiesc! „Hai, România! În fiecare zi!”

Luni, 29 noiembrie, la 28 de ani de la lansarea Antena 1, românii au din nou ocazia să demonstreze că sunt de neoprit, spunând „Ajut eu!” şi transformând dorinţele în realitate.

de Redactia Observator

la 22.11.2021, 16:02

Antena 1 devine din nou puntea dintre românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute. Platforma www.ajuteu.ro este locul unde se adună poveștile celor care și-au depășit condiția – oamenii ajutați de alți oameni ca să fie cei puternici, iar poveștile încărcate în platformă se transformă în reportaje.

Până de Crăciun, zi de zi, dorințele devin realitate la Antena 1. Startul ediției de anul acesta se dă la Observator, ora 19.00. Marți, 30 noiembrie, de ziua protectorului României, Sfântul Andrei, românii sunt invitaţi să privească spre viitor şi să spună „Hai, România! În fiecare zi!”. Poveștile și tradițiile se transformă în reportaje emoționante la Observator, ora 19.00.

De Ziua României, 1 decembrie, Observator le arată telespectatorilor cum a construit fiecare „România mea!”. România este astfel sărbătorită prin oamenii care contribuie la evoluţia ei. De la ora 11.00, parada militară se vede la Observator, Antena 1, într-o ediție specială, iar la ora 19.00, la Observator, unii dintre cei mai cunoscuți români spun „Hai, România! În fiecare zi!”.  Astfel, telespectatorii vor avea ocazia să vadă România prin ochii celor care o fac mai bună, de la an la an. Cei care construiesc un viitor mai bun decât trecutul. Cei care au rămas, arătând că se poate şi aici. Cei care s-au întors, aducând cu ei know-how-ul evoluţiei, organizarea şi bucuria de a fi împreună. Cei care vor să facă din România un loc cunoscut pentru inovaţie. Pentru că fiecare are „România mea!”.

OBSERVATOR. Despre Oameni. Știrile așa cum trebuie să fie. Ne găsiţi pe Facebook, Instagram şi TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Observator – trei zile de ediții speciale despre România și oamenii care o construiesc! „Hai, România! În fiecare zi!”