Meniu
Search
x

Raisandra a fost preferata publicului și merge în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star

Raisandra a reușit să impresioneze jurații, dar și pe cei de acasă, după ce sâmbătă seara, la Antena 1, a ales să cânte pe scena Next Star o melodie în limba albaneză.

De Redactia Observator la 28.06.2021, 16:42

Câștigătoare de San Remo Junior în 2016, Raisandra are acum doar 13 ani și un talent greu de măsurat. Piesa pe care a interpretat-o fetița a fost o dedicație pentru tatăl ei care a părăsit-o când era mică și de care îi este foarte dor.

”Sunt cântăreață, model, actriță și dansatoare și am câștigat mai multe concursuri”, a povestit Raisandra, care a mărturisit apoi că a cântat cu gândul la tatăl său. ”Oriunde ai fi tată, vreau să fii sănătos și fericit cu familia ta”, i-a transmis ea. Emoția copilei nu a fost simțită doar de către jurați, ci și de către cei de acasă, astfel că aceasta a fost votată în aplicația Antena 1 și trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star. 

Cât despre Marea Finală, jurații au ales să îi ofere un loc unei micuțe dansatoare. Carla Munteanu a pregătit un moment de dans contemporan care i-a vrăjit pe Loredana, Dorian Popa și Ștefan Bănică. ”Felul în care stăteai... wow! Nu că m-ai emoționat, m-ai distrus!”, i-a spus Dorian Popa micuței Carla. 

Cel de-al zecelea sezon Next Star continuă sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, când Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare sau care îi vor pune în dificultate cu replicile lor. Micuții vor încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc Trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Raisandra a fost preferata publicului și merge în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman