Antena Meniu Search
x

Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul aurului

Ediția America Express difuzată ieri de Antena 1 a înregistrat un record de audiență pentru acest sezon al reality show-ului. Seara încărcată de tensiune a culminat cu dezvăluirea finaliștilor. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul aurului, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt echipele care se vor înfrunta în Marea Finală America Express de duminica aceasta.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 21:34

Vezi și

Peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit în minutul de aur 22:08 ediția America Express care a dezvăluit numele finaliștilor. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:56, emisiunea de ieri seară s-a impus ca lider detașat de piață, înregistrând un record de audiență pentru acest sezon. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 10.6 puncte de rating și o cotă de piață de 34.8%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 17.4%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.1 puncte de rating și 24.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.7 puncte de rating și 15.3% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 7.9 puncte de rating și 21.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.6 puncte de rating și 18% cotă de piață.

A fost seara decisivă la America Express, cu ultima eliminare înainte de Marea Finală a reality show-ului de pe 26 martie. Echipele au ajuns, în sfârșit, în Cartagena, destinația finală de pe Drumul aurului. Cele două curse din ediția de ieri le-au adus concurenților probe extrem de solicitante fizic, tricicletele aparte, emblema orășelului columbian Calamar, dovedindu-se un mijloc de transport epuizant pentru cele 3 echipe. Nici căratul fructelor în boluri purtate pe cap, asemeni femeilor din comunitatea afro-columbiană, nu a fost o probă ușoară, Doina Teodoru întâmpinând cele mai mari dificultăți la această misiune. Presiunea întrecerilor a fost cu atât mai mare cu cât Irina Fodor a complicat competiția, punând în joc cutiile rezervate echipelor ajunse pe ultimul loc la cursele de dinaintea Marii Finale.

Dacă unul dintre cufere a ajuns în posesia lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, celelalte două au revenit echipei alcătuite din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Aceștia din urmă au fost cei care și-au încheiat ieri aventura pe Drumul aurului, totemul roșu eliminator aflându-se într-unul dintre cuferele lor. Singura echipă care nu a luat nicio cutie a fost cea alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, fetele intrând în Marea Finală fără emoții la momentul deschiderii cuferelor. După un traseu de 7.000 de kilometri prin inima Americii Centrale și de Sud, finaliștii sunt pregătiți să cucerească El Dorado și să-și adauge în palmares titlul de câștigători al celui mai dur reality show din România. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt echipele care se vor înfrunta în Marea Finală America Express, difuzată de Antena 1 duminică, 26 martie, de la ora 20:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Record de audiență al ediției America Express în care s-au aflat finaliștii! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul aurului