Antena Meniu Search
x

Galerie foto România are Roast. Marmotele vesele iau la roast Dobrogea. Pindu, invitatul Loredanei în a treia ediție a show-ului de la Antena 1

O nouă confruntare a roast-ului va avea loc între Marmotele vesele și Pârșii circumspecți, mâine, de la ora 20.30, la România are Roast. Dobrogea și Ardealul sunt cele două regiuni vizate de comedie în a treia ediție a emisiunii de la Antena 1. Solistul trupei de muzică armânească Pindu va face show alături de Loredana și banda Agurida, în cea mai nouă ediție.

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 11:54

Marmotele vesele iau cu asalt Dobrogea, mâine, la România are Roast. Diversitatea culturală a regiunii a adus echipa formată din Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță în fața unor noi provocări inedite. Echipa condusă de Cătălin Bordea va trece de la mâncarea scumpă a Bucureștiului, pe care a degustat-o săptămâna trecută, la mâncare specifică minorităților din Dobrogea.

Șapte feluri de mâncare pregătite de șapte etnii diferite le vor da bătăi de cap celor cinci concurenți. „Bordea știe să se sustragă de la provocare”, a spus Nelu Cortea nemulțumit de faptul că marmota-şefă, Cătălin Bordea, nu ajută la îndeplinirea sarcinii. „La probele de mâncare îmi voi fenta des colegii pentru că nu îmi place să mănânc”, a recunoscut căpitanul echipei Marmotele vesele.

Conform lui Radu Bucălae, salvarea echipei la astfel de probe vine din partea a doi colegi: „Ne bazăm mult pe Nelu Cortea și pe Teo Ioniță, pentru că e în creștere”. Deranjați de probele pe care adversarii lor le-au avut, Mincu a luat atitudine și a spus: „Nu ni se pare corect ca Marmotele să aibă probe cu mâncare deja de două ediții și noi să alergăm”. Pentru că formează o echipă atât în cadrul România are Roast, cât și în viață, Maria Popovici a adăugat: „Simt foarte multă gelozie pe probele voastre pentru că ați mâncat, ați băut și ați dansat. Vreau și eu probe în care să gust vin și să îmi dau cu părerea despre el”. Cum s-a descurcat echipa Marmotelor vesele în Dobrogea, dar și ce materiale de roast au scris în urma experienței multiculturale din zonă, telespectatorii vor vedea urmărind cea mai nouă ediție România are Roast, mâine, de la 20.30, la Antena 1.

Reprezentantul Dobrogei și invitatul special al Loredanei în ediția de mâine seară va fi solistul trupei de muzică armânească Pindu. Cei doi, împreună cu banda Agurida, vor ridica concurenții și publicul la dans și vor încinge hore demne de petrecerile dobrogene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » România are Roast. Marmotele vesele iau la roast Dobrogea. Pindu, invitatul Loredanei în a treia ediție a show-ului de la Antena 1