Antena Meniu Search
x

Video România are Roast, episodul 2 din 18 mai 2022. Duet exploziv Loredana și Connect-R

Loredana și Connect-R au făcut show pe scenă, în cea de-a doua ediție de România are Roast. Artiștii i-au ridicat pe toți la dans și nimeni nu a mai putut sta jos. Ca de fiecare dată, Loredana a atras atenția cu o ținută strălucitoare, la propriu și la figurat.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 00:17

Vezi și

Cei care au dat startul celei dea doua seri de distracție la România are Roast sunt nimeni alții decât Loredana și Connect-R. Cei doi au făcut un show de zile mari și nimeni nu a mai putut sta jos. Membri echipelor Pârșii circumpsecți și Marmotele vesele, dar și invitații lor au dansat și au cântat alături de cei doi.

Connect-R și-a făcut intrarea pe acordurile piesei „Regina”, interpretată de Loredana și orchestra Agurida, moment în care toti cei prezenți au izbucnit în ropote de aplauze. Îmbrăcat la patru ace, artistul a făcut show pe scena România are Roast, însă Loredana a furat cu siguranță toate privirile.

Loredana și Connect-R au mai cântat împreună și „Mama mea e florăreasă” și i-au scos pe toți la dans, scriu cei de la a1.ro.

Loredana, tinuta cu care a furat toate privirile la România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022

Și în această ediție, Loredana a strălucit, așa cum ne-a obișnuit deja. Ca la fiecare apariție, ea a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o în deschiderea emisiunii.

Vedeta a renunțat la rochiile care îi scot în evidență formele și a ales o ținută extrem de colorată și strălucitoare, alături de un accesoriu de cap care cu siguranță a atras atenția. Loredana a strălucit, la propriu și la figurat, în lumina reflectoarelor, iar efectul a fost unul "wow".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » România are Roast, episodul 2 din 18 mai 2022. Duet exploziv Loredana și Connect-R