Antena Meniu Search
x

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat

În semifinala America Express de pe 13 martie 2023, Irina Fodor a dat o veste ce i-a amuțit pe concurenți. Echipelor nu le-a venit să creadă când au aflat ce trebuie să facă.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 22:19

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat
- a1.ro

Surpriză de proporții uriașe pentru concurenți în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. După o zi plină de misiuni dificile și momente tensionate, aceștia au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor.

Odată cu lăsarea serii, echipele s-au strâns alături de prezentatoarea TV pentru a afla detalii despre noua provocare. Anunțul pe care l-a făcut aceasta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Panica a început să își facă apariția printre perechile de vedete. Nimeni nu se aștepta la o astfel de „mișcare” din partea Irinei Fodor.

Irina Fodor a dat o veste care i-a amuțit pe concurenți în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Ce trebuie să facă pentru următoarele 24 de ore

În semifinala America Express de pe 13 martie 2023, concurenții au aflat că vor intra separat în competiție pentru următoarele 24 de ore. Unii călătoresc, își găsesc cazare și rezolvă misiuni. Alții participă la jocuri, prestația lor influențând parcursul celor plecați.

„Dragii mei, se pot în continuare colecta Dorados pe traseu, dar poziția în clasament la sosirea din această cursă poate determina numărul de Dorados câștigați de voi ca și cuplu. Am zis ca și cuplu pentru că în următoarele 24 de ore nu veți concura ca o pereche. Urmează o cursă cu totul specială, una în care veți lupta pentru echipă. Despărțiți, dar împreună! Unii dintre voi vor călători, evident cu autostopul, vor căuta cazare, vor face misiuni. Ceilalți vor rămâne și vor juca diverse jocuri și concursuri. Acestea vor determina parcursul celorlalți din cursă. Vor avea avantaje și dezavantaje”, a anunțat Irina Fodor.

„S-a făcut noapte și a venit o veste neagră ca furtuna!”, a reacționat Cătălin Scărlătescu la aflarea veștii. „Stai, derulează! Ce?! Vestea asta pică din cer!”, a spus Cătălin Bordea. Mai mult decât atât, concurenții au avut de luat o decizie dificilă. Aceștia au fost puși să aleagă un membru al echipei care să plece pe traseu, celălalt rămânând la jocuri. Cătălin Scărlătescu i-a oferit un sărut pasional Doinei Teodoru, după ce a anunțat că ea vrea să plece în cursă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat