Antena Meniu Search
x

Foto Surpriză de proporții pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon Burlacul

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, a fost filmat în locații inedite, atât din Turcia, cât și din România. Răzvan Fodor, gazda emisiunii, a avut parte și de o surpriză din partea familiei, care i-a făcut o vizită.

de Redactia Observator

la 26.02.2021, 10:20

  • Emisiunea Burlacul are premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1

Îndrăgostit de tradițiile și de gastronomia turcească, Răzvan Fodor a fost încântat să revină la Istanbul pentru filmările celui de-al șaselea sezon Burlacul. ''Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție! Bucatăria turcească mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp - era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!'', a mărturisit Răzvan Fodor.

De partea cealaltă, artistul a avut din nou de înfruntat dorul de casă, chiar dacă de această dată avea acces la telefon și, cel puțin teoretic, distanța era mult mai mică. ''Vorbeam la telefon, dar nu îmi era suficient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu stăteam în stand by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare'', glumește Răzvan Fodor.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția burlacului Andi Constantin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Surpriză de proporții pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon Burlacul