Antena Meniu Search
x

Video ''Te cunosc de undeva!'' Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, show incendiar pe scenă. Au devenit Carla's Dreams și EMAA

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Carla's Dreams și EMAA. Cei doi artişti au interpretat celebra melodie "N-aud". Nu a fost o provocare uşoară, mai ales că aceştia au întâmpinat dificultăți la repetiții. Însă pe scenă, show-ul a fost unul incendiar. 

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 21:35

Vezi și

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au avut o provocare foarte mare! Cei doi au primit din partea ruletei două personaje extrem de interesante, dar grele și o melodie la fel de complexă și complicată: Carla's Dreams și EMAA, cu celebra piesă ''N-aud''. Cei doi au întâmpinat dificultăți la repetiții și din nou ruleta pare să nu-i fi făcut pe plac lui Romică Țociu!

Carla's Dreams este un personaj complex, cu o voce ce poate fi recunoscută între alte o mie, iar acest lucru este o adevărată provocare pentru concurentul de la ''Te cunosc de Undeva!'', care trebuie să pună în scenă un moment unu-la-unu.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au trecut de la agonie la extaz pe parcursul săptămânii în care au repetat și s-au chinuit să învețe cum să cânte piesa și cum să se miște. Romică a fost extrem de furios pentru că nu îi ieșea, însă pare că la scurt timp acestuia i-a revenit zâmbetul pe față și o doză de optimism i-a invadat sufletul: ''O să fie cel mai bun moment al nostru, iar Chindriș va străluci!''.

Cum s-au descurcat pe scena ''Te cunosc de Undeva!''

Pe acelaşi subiect

Show total pe scena ''Te cunosc de Undeva!'' Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Carla's Dreams și EMAA, iar interpretarea a fost de departe una specială, apreciată de jurați și de colegii prezenți în platou.

Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea celor doi jonglează pe notele muzicale, iar Romică Țociu cântă cu ușor acent moldovenesc.

Jurizarea cuplului Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Ruleta i-a pus la încercare pe toţi, iar printre ''norocoşii'' ediţiei se numără şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu care au avut parte de o transformare de zile mari, iar jurații au fost impresionați de rezultat.

"Oameni buni, foarte bun momentul, foarte bun! Bine de tot cu mâinile care trebuiau să cuprindă... A fost foarte bine!", a spus Cristi Iacob.

"Vreau să vă felicit pe amândoi, iar tu Carmen ești un deliciu! Pe zi ce trece mă minunez! Bravo amândurora!", a spus Ozana Barabancea.

Descoperă mai multe momente din emisiunea ''Te cunosc de undeva!'' pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » ''Te cunosc de undeva!'' Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, show incendiar pe scenă. Au devenit Carla's Dreams și EMAA