Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 7 august 2024. Banca Naţională a României reduce dobânda de politică monetară la 6,5 la sută

Observator de bine, 7 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 07.08.2024 , 17:33

Observator de bine, știrile zilei de 7 august 2024

1) Performanţă istorică reuşită de Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice. Sportivul s-a calificat în semifinalele probei de canoe simplu stabilind un nou record de timp.

2) Pasionaţii de filme au o oportunitate unică de a petrece timpul sub cerul înstelat. Evenimentul "Cinema în aer liber" revine şi anul acesta în Parcul Titan din Capitală, din 13 august.

Vezi și

3) Banca Naţională a României reduce dobânda de politică monetară la 6,5 la sută. Decizia a fost luată după ce inflaţia în ultima lună a scăzut sub 5 la sută.

4) România se menţine pe locul al treilea în topul ţărilor europene cu cele mai ieftine locuinţe noi. Singurele state situate mai bine sunt Bosnia şi Grecia.

5) Madridul deschide un muzeu special pentru persoanele nevăzătoare. Acestea pot descoperi monumente celebre cu ajutorul machetelor.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Observator de bine, 7 august 2024. Banca Naţională a României reduce dobânda de politică monetară la 6,5 la sută