Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 aprilie 2024. Meteorologii au anunţat că marţi vom avea vânt puternic în toată ţara, în unele zone fiind emise avertizări de cod portocaliu

Știrile zilei, 1 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 01.04.2024, 19:35

Vezi și

Știrile zilei, 1 aprilie 2024

1) Mister dezlegat, la mai bine de un an de la sutele de cutremure care au zguduit Oltenia. Specialiştii au ajuns la concluzia că evenimentele au avut loc ca urmare a seismului cu magnitudinea de 7,8 din Turcia.

2) Angajaţii de la Poşta Română au intrat în grevă pe termen nelimitat. Aceştia spun că nu se mai ajung cu banii şi vor salarii şi bonusuri mai mari.

3) După temperaturile de vară, vremea se va schimba radical în toată ţara. Meteorologii au anunţat că marţi vom avea vânt puternic în toată ţara, în unele zone fiind emise avertizări de cod portocaliu.

4) Dan Ilie Morega va fi plasat în arest la domiciliu. Fostul prefect a fost prins de şase ori la volan fără permis, însă judecătorii au considerat că nu este cazul să fie trimis în spatele gratiilor.

5) Dezastru electoral pentru preşedintele turc Recep Erdogan. Opoziţia i-a administrat o înfrângere dură şi a câştigat marile oraşe la alegerile municipale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 aprilie 2024. Meteorologii au anunţat că marţi vom avea vânt puternic în toată ţara, în unele zone fiind emise avertizări de cod portocaliu