Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 decembrie 2023. De 1 Decembrie, la Arcul de Triumf am avut parte de cea mai grandioasă paradă din istorie

Știrile zilei, 1 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 1 decembrie 2023

1) De 1 Decembrie, la Arcul de Triumf am avut parte de cea mai grandioasă paradă din istorie. În premieră pentru ţara noastră, cerul Capitalei a fost survolat de noile elicoptere Black Hawk şi drona Bayraktar.

2) Mesaj emoţionant al Maiei Sandu de Ziua Naţională. "România este iubită aici pentru ceea ce face, dar mai ales pentru ceea ce este", a transmis preşedintele Republicii Moldova.

3) Culorile drapelului românesc au "ajuns" până la New York de Ziua Naţională. Times Square s-a colorat în roşu, galben şi albastru pentru a celebra sărbătoarea.

4) Românul ţinut ostatic de Hamas a murit. Roen Engel era ţinut în captivitate de pe 7 octombrie împreună cu familia, iar acum câteva zile soţia şi doi dintre copii fuseseră eliberaţi.

5) Inflaţia în zona euro a ajuns la cel mai redus nivel din ultimele 28 de luni: 2,4%. Banca Centrală Europeană ar putea începe să reducă dobânzile din primăvara lui 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 decembrie 2023. De 1 Decembrie, la Arcul de Triumf am avut parte de cea mai grandioasă paradă din istorie